reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

reklama
Jeszcze raz wielkie dzieki.
Skakanka jak tam Natalka zareagowala no siostre? Jestem ciekawa jak to bedzie w moim przypadku.

Natalka się trzymała dość gorzeej ze mną, nie mogłam nawet przez telefon z nią "gadać".A jak przyjechałam ze szpitala to bardzo płakała i się do mnie tuliła i w ogóle:-(, do tego nie mogłam się nią zbyt zająć. Dziś już jest lepiej, wczoraj była w chyba w szoku i nie wiedziała co się dzieje, przyzwyczai się do nowej sytuacji..

A na Martusię to chyba patrzy jak na jakąś zabawkę:-)co jakiś czas się nią zainteresuje, nie wiem czy jest zazdrosna...ale jak ją karmiłam to się do mnie tuliła.

reklama
Aja zmienie troche temat...marwtie sie o moja Emilke dzis od 17 nic nie zjadla troszke tylko wypila soczku jakies 60 ml..........
wieczorem nie chciala ani kaszki ani mleka......... no i lyzeczka udalo mi sie jej wcisnac 50 ml elektrolitu( swinstwo jakich malo):zawstydzona/y: Jutro musze sie dostac do pediatry boje sie ze mala sie odwodni i wyalduje w szpitalu bo nadal ma biegunki...:zawstydzona/y: :baffled: :sick:

Do góry