reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

A nie mówi Natalka o martusi LALA :confused:
U nas niedawno byli znajomi z półtoraroczną Jagodą i ona na Jeremiego mówiła LALA i rączką przyciskała brzuszek .... bo ma taką lakę, która płacze naciśnięta na brzuszek ...... dobrze, że to takie delikatne dziecko, bo inaczej faktycznie by ta LALA zapłakała ;-) :laugh2:

reklama
Chyba wątek już nieaktualny bo teraz wszystkie stycznióweczki już mają dzieci;-);-)

Z przykrością muszę stwierdzić,że Natalka jest zazdrosna o siostrę:baffled:zwłaszcza jak karmię..

Cześć Dziewczyny! Jestem Stuyczniową Mamusią - Bartosz Urodził Się 3/01/07. Ale Jestem Mamusią Podójna. Mój Starszy Synek W Lipcu 2006 Skończył 2 Lata. Więc Różnica Między Braćmi Jest 2 Lata I 5 Miesięcy. Obie Ciąże Planowane, Chcieliśmy Uniknąć Dużej Różnicy Wieku Między Pociechami.

Dziś moje dziewczyny mają jedna równe 14mscy a druga jeden miesiąc:-)ale się złozyło,że obie się urodziły 6tego:happy:

reklama
Do góry