reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

No właśnie ja takie zamówiłam bo już dwa razy musieliśmy zmieniać pościel:-)przez Natalkę.Nie wiem czy o takie same nam chodzi?Tylko są dość drogie jak na raz ale myślę,że będę ich używać tyle ile się da;-)
Higieniczne PODKŁADY DO PRZEWIJANIA niebieskie (138782134) - Aukcje internetowe Allegro

Natalka ma niestety katarek i wnocy się budzi z płaczem bo nie może odychać biedulka:-:)-:)-(stosuję tylko wodę morską ale chyba niezbyt działa, i tak apteki pozamykane..

reklama
Witam
Ja mam dzis dola , nic mi sie niechce:baffled: do tego zauwazylam ze do koncaciazy to juz w nic sie nie zmieszcze, czuje sie jak slon:confused:, zaczyna mnie to doprowadzac do szalu, jeszcze niedlugo swieta, a ja na kolacje do przyjaciol ubiore sie chyba w szlafrok:wściekła/y:,mam dosc ja chce juz urodzic!!

skakanka, wygląda na to, że o to właśnie chodzi, tylko, że w Rossmanie były kolorowe. Cena za paczkę okolo 12 zł, więc chyba podobnie jak na allegro.

Emilka, wszystkie jesteśmy słoniątkami i czasem mamy doła (ja wtedy robię sobie kubek kisielu, owijam się w cieplutki koc i puszczam jakąś komedię - zawsze pomaga) a pomysł ze szlafrokiem bardzo oryginalny... podoba mi się! Trzymaj się i nie daj się handrze!!! :tak: :-)

Emilka nawet się nie wygłupiaj i tak nie mów, urodzisz po prostu w terminie ja też chcę rodzić w terminie a nie wcześniej.A też się wkurzam bo spodnie ciążowe co miały być na całą ciążę robią się za ciasne i zaczynają mnie gnieść przecież nie będę teraz wydawać kasy na następne..ale w czym ja będę chodzić?:szok:
Xmamuśka Tobie starczyły dwie paczki tych podpasek?

Nie byłam wczoraj na wyborach niestety, bolał mnie brzuch(mięśnie) i nie miałam sił..A dziś Natalka na służbie, trochę sobie odpocznę ale humor i tak mam taki sobie...

a ja nie bylam na wyborach bo szczerze to srednio mnie obchodzi kto bedzie gdzie siedzial :tak: poza tym te nazwiska nic mi nie mowia :-) hehe w woj slaskim byla najnizsza frekwencja ---> okolo 28% buhahahhahha:laugh2::laugh2::laugh2:

ja na wybory poszłam, mąz kazał:-D - jako ze on nie jest zameldowany w warszawie, to nie mógł głosowac, wiec się podzieliliśmy głosami. tez nie miałam pojęcie na kogo głosowac, no moze wiedziałam kogo chce na prezydenta warszawy...
a bna radnych głosowałam na podstawie wieku kandydata i czy ma ładne nazwisko:-D. i nawet nie wiem jak się nazywali, wiec nie bede wieziała czy moi "faworyci" wygrali

My na wyborach tez nie bylismy. Ale jestem usprawiedliwiona, bo Tesciowie mieli msze z okazji rocznicy i potem siedzielismy u nich do 22. Kupilismy im w koncu kubek ze zdjeciem, a wlasciwie 2 zdjeciami. Na jednym sa oni w dniu naszego wesela, a na drugim my, tez z wesela, ale z 2 dnia.
Moja szwagierka tez im kubek dala ze zdjeciem z ich slubu. :-) Przynajmniej nie beda sie spierac ktory ma pic w tym kubku, bo maja dwa.

reklama
Do góry