reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

cos mi nie poszlo...............:wściekła/y: w watku ciąza poród połog jest taki wateka jak wstawic zdjecie i tam masz wsyztsko wyjasnione

reklama
No fajna córcia i te " różki " takie twarzowe.:-D ............mojej Emilce pasowałyby jak ulal.......taka niedobra ostanio sie robi:tak:

Tak ja na windowsie tez bym potrafila wkleic i wrzucic tylko ze moj maz lubi ciagle cos zmieniac i teraz mamy system FEDORA( to jakis tam odlam linuksa)
Zdjecie corci bylo robione po imprezie urodzinowej kolezanki z klasy
Imprezka byla polaczona z przebierancami z okazji Helooween

Emilka ale masz już dużą córę:-)

Chciałam Wam coś zakomunikować;-)dziś pierwszy raz z nianią..tzn przyszła do nas, wzięła ją na spacer, teraz mała śpi a potem pójdziemy do niej do domu,żeby się Natalka oswajała, taki dzień oswajania...Oczywiście zawsze jak ma do wyboru jakieś ososby to idzie zawsze do mnie...ale to chyba normalne...mam nadzieję,że się dość szybko oswoi. Ona chce ją brać do siebie, wiadomo bez krępacji itd dla mnie też, co innego jakbym pracowała.Ale się trochę martwię,że nie będę spędzać z Natalką już tyle czasu..Jakoś się to ułoży myślę..

Corcia niby duza latka ma a zachowuje sie jak malenstwo, jest strasznie rozpieszczona, tesciowie w PL ja bardzo rozpieszczali bo jedyna wnuczka, no ja tez bo jedyna corcia no a teraz nie wiem jak to bedzie... ,maz caly dzien w pracy a ja tu zadnej pomocy niestety nie mam zadnej rodzinki ani przyjaciol. Ala bedzie zazdrosna :sick:, no ale coz.

Skakanka bedzie dobrze. Zawsze sa jakies watpliwosci jak trzeba dziecko zostawic z kims obcym, ale napewno dobrze wybralas i wszystko bedzie ok, a Ty sobie troche odpoczniesz. Jak juz malenstwo troszke odchowasz i dojdziesz do siebie, to zawsze mozesz z niani zrezygnowac. :tak:

Dzięki Aph:-)Dziś mam trochę mieszane uczucia ale przyzwyczaimy się obie, nie my pierwsze nie ostatnie...
Emilka a ile ma lat Twoja córka?

reklama
Do góry