reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stycznióweczki, które mają już dzieci

A ja jeszcze nie kupilam:happy:, jakos na tego typu zakupy mnie nie ciagnie:-), wole wybierac pierdulki dla dzidzi:-), a przy pierwszym porodzie to nie wiem ile mi poszlo podpasek, kurde to bylo ponad 5 lat temu juz wiele z tego nie pamietam..., coz mam pamiec dobra ale krotka:tak:

reklama
Dziś mi przyszły te dwie poduszki do karmienia i siedzenia(a co jak odpukać będę mić cesarkę i jej nie wykorzystam:szok:;-),wolałabym nie musieć jej wykorzystywać ale z drugiej strony jak ją już kupiłam....:laugh2:), mam jeszcze dwie przesyłki na poczcie, jedna to wiem co może być a druga nie, nie pamiętam już co zamawiałam.A listonosz mi się już w nocy śnił:szok::laugh2:

Ja kupilam 3 paczki i 2 paczki Allways na noc, bo sa dlugasne. Mam nadzieje, ze mi wystarcza, bo boje sie, ze jak Piotrka mialabym po nie wyslac, to niewiem co by mi przyniosl. :baffled:

Spokojnie dał by radę, powiedział by w aptece że dla żony po porodzie to dali by mu to co trzeba.Wiem z własnego doświadczenia:tak::-D;-)

Skakanka ale Ci zazdroszczę tych paczek:zawstydzona/y: Ja już się nie mogę doczekać aż przyjdzie pościel i pajacyk które zamówiłam na allegro:tak::wściekła/y:

A moja Natalka przeziębiona, ma katar i kaszel:-:)-:)wściekła/y:biedna się meczy,nie może oddychać,stosujemy różne środki..Mam nadzieję,że nie rozwinie się to w coś poważniejszego.Pierwszy raz gdy jest pzreziębiona..

Skakanka i jak przeszlo corci?
Kurde dzis Ala wsztala do szkoly i strasznie brzydko zaczela mi kaszlec:-(, dalam jej syropek i poszla do szkoly, ciekawe czy jak wroci to bedzie kaszlec:-( mam nadzieje ze nie, bo tutaj dostac sie do lekarza to czasami idzie bzika dostac zwlaszcza ja

Natalka nadal przeziębiona już trochę mniej kaszle, dostaje syropek, katar dalej, krople dla dzieci nie dzialaja daje jej Oxalin zel na noc,zeby ja przespala...

No niestety syropki na Alusie nie dzialaja tak jakbym tego chciala:-(, moze przez weekend jak bedzie siedziec w domciu to bedzie lepiej, na szczescie jest na tyle duza ze nie ma problemu w nocy z budzeniem ale slysze jak kaszle i mi jej szkoda:-(

reklama
na kaszelek najlepszy czosnek :-) tak mój tata powtarza:-) dla mnie to jest niezjadliwe :-D Jakies trzy lata temu zachorowalam na zapalenie oskrzeli i rodzice karmili mnie pokrojonym drobno czosnkiem a jak jak małe dziecko udawałam ze wziełam i chowalam pod łożko:-D :-D :-D
i jeszcze wiem ze sie robi syropek z cebulki tez podobno dziala mnie rodzice tym tez leczyli

Do góry