reklama
Ja z Sandrunią nigdy nie miałam problemów ze spaniem:-) Zasypiała z nami w łóżku a potem była przenoszona do łóżeczka, choć niezawsze;-) A teraz ma swoje łóżeczko i sama w nim zasypia i śpi do rano,dopiero po przebudzeniu gramoli się do naszego łóża i kładzie razem z nami:-) Uwielbiam to, tak samo jak spanie z nią w jednym łóżku, wycałuje wtedy za wszystkie czasy A co do wstawania w nocy to powiem wam dziewczyny że ja do Sandruni wstawałam tylko niecałe 2 miesiące, bo przestała się budzić na jedzonko:-) A płakać to nigdy w nocy niepłakała, tak samo nigy w życiu nieobudziła się z płaczem czy to po drzemce w dzień czy po nocnym spaniu.:-) A wiem że są dzieci które budzą się odrazu z płaczem
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Xmamuska gratuluje pomyslu i zycze cierpliwosci :-) No i dla Sandruni gratulacje, teraz to juz jest naprawde duza, starsza siostra. :-)
Xmamuska gratuluje pomyslu i zycze cierpliwosci :-) No i dla Sandruni gratulacje, teraz to juz jest naprawde duza, starsza siostra. :-)
APH AŻ MI CIARKI PRZESZŁY, SZCZEGULNI GDY PRZECZYTAŁAM TO ŻE JEST DUŻ I STARSZA SIOSTRA:-) AŻ ŁEZKA W OKU STANEŁA ŻE MAM TAK MĄDRA I DUŻĄ CÓRECZKĘ
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Sandrunia gratulacje !!!
reklama
Podziel się: