reklama
G
gość 574
Gość
fajne macie i zakupy i wózeczki - podziwiam i zazdroszczę ja to chyba się ogarnę dopiero listopad/grudzień w temacie jak na L4 zawitam w końcu
A pranie na 3-4 miesiące przed to mi się za szybko wydaje - przykurzy się i nie będzie świeżutkie, a ja lubię takie pachnące, wyprasowane i świeżuteńkie Może w grudniu pomyślę nad tym praniem, ale z terminem 25 styczeń to mi się nie spieszy za bardzo
Vinga: po 3 miesiącach w worku to ty tego suszenia na powietrzu i wiaterku choćbyś chciała nie poczujesz ja rodziłam dziecko grudniowe, więc suszyłam na suszarce w domu i powiem ci, ze jak kaloryfery działają to schnie migiem i pachnie ślicznie. Może pachniałoby brzydko jakby 3 dni schło, ale przy ogrzewaniu to raz dwa suche i świeżutkie. Tylko tyle, że wiatrem nie pachnie - to wiadomo
A pranie na 3-4 miesiące przed to mi się za szybko wydaje - przykurzy się i nie będzie świeżutkie, a ja lubię takie pachnące, wyprasowane i świeżuteńkie Może w grudniu pomyślę nad tym praniem, ale z terminem 25 styczeń to mi się nie spieszy za bardzo
Vinga: po 3 miesiącach w worku to ty tego suszenia na powietrzu i wiaterku choćbyś chciała nie poczujesz ja rodziłam dziecko grudniowe, więc suszyłam na suszarce w domu i powiem ci, ze jak kaloryfery działają to schnie migiem i pachnie ślicznie. Może pachniałoby brzydko jakby 3 dni schło, ale przy ogrzewaniu to raz dwa suche i świeżutkie. Tylko tyle, że wiatrem nie pachnie - to wiadomo
vinga89
mamusia syneczków
aga wiem że wiaterku nie poczuję, chodzi mi tylko o to żeby szybko poschło a u nas mimo kaloryferów szybko nie schnie
Anisen
kochamy Cię mocno
ja zdecydowałam sie na kokos pianka kokos bo maks 2 lata na tym dziecko pośpi. A Kinga moja mam kokos - pianka - gryka też fajny ) byle kupić dobrej jakości to pianka sie nie odkształca
vinga89
mamusia syneczków
Milusia do naszego turystycznego pasuję materac od zwykłego łóżeczka, w domu mamy kokos gryka ale Natanielowi najlepiej się śpi na zwykłym piankowym.
reklama