reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
fajne macie i zakupy i wózeczki - podziwiam i zazdroszczę:) ja to chyba się ogarnę dopiero listopad/grudzień w temacie jak na L4 zawitam w końcu:)

A pranie na 3-4 miesiące przed to mi się za szybko wydaje - przykurzy się i nie będzie świeżutkie, a ja lubię takie pachnące, wyprasowane i świeżuteńkie :tak: Może w grudniu pomyślę nad tym praniem, ale z terminem 25 styczeń to mi się nie spieszy za bardzo:-D

Vinga: po 3 miesiącach w worku to ty tego suszenia na powietrzu i wiaterku choćbyś chciała nie poczujesz :-D ja rodziłam dziecko grudniowe, więc suszyłam na suszarce w domu i powiem ci, ze jak kaloryfery działają to schnie migiem i pachnie ślicznie. Może pachniałoby brzydko jakby 3 dni schło, ale przy ogrzewaniu to raz dwa suche i świeżutkie. Tylko tyle, że wiatrem nie pachnie - to wiadomo:)

ja po wielu lekturach w necie I wyszukiwaniu zdecyduje sie na materac lateksowo-piankowy...nie jest tani, bo ten co chce kupic kosztuje 230zł...ale chyba akurat na tym nie warto oszczędzać:tak:

Milusia do naszego turystycznego pasuję materac od zwykłego łóżeczka, w domu mamy kokos gryka ale Natanielowi najlepiej się śpi na zwykłym piankowym.

A ja wczoraj nie mogłam się oprzeć i kupiłam małej jej pierwsze ogrodniczki a dziś z M kupiliśmy princeskę :-D
Ogrodniczki.jpg
Do tego jeszcze niebieska i różowa bluzeczka:
bluzeczki.jpg
I różowy sweterek :-D
Sweterek.jpg

Załączniki

• Ogrodniczki.jpg
    Ogrodniczki.jpg
    7,7 KB · Wyświetleń: 39
  • bluzeczki.jpg
    bluzeczki.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 37
  • Sweterek.jpg
    Sweterek.jpg
    4,5 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Widze aniia ze zrobilas atak na lidla!!!! :) Mi sie nie udalo niestety w poniedzialek wybrac, teraz juz pewnie nie bedzie...Ale pewnie jeszcze bedzie okazja :) A ciuszki suuuuper!!!!!

Do góry