reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
fajne macie i zakupy i wózeczki - podziwiam i zazdroszczę:) ja to chyba się ogarnę dopiero listopad/grudzień w temacie jak na L4 zawitam w końcu:)

A pranie na 3-4 miesiące przed to mi się za szybko wydaje - przykurzy się i nie będzie świeżutkie, a ja lubię takie pachnące, wyprasowane i świeżuteńkie :tak: Może w grudniu pomyślę nad tym praniem, ale z terminem 25 styczeń to mi się nie spieszy za bardzo:-D

Vinga: po 3 miesiącach w worku to ty tego suszenia na powietrzu i wiaterku choćbyś chciała nie poczujesz :-D ja rodziłam dziecko grudniowe, więc suszyłam na suszarce w domu i powiem ci, ze jak kaloryfery działają to schnie migiem i pachnie ślicznie. Może pachniałoby brzydko jakby 3 dni schło, ale przy ogrzewaniu to raz dwa suche i świeżutkie. Tylko tyle, że wiatrem nie pachnie - to wiadomo:)

ja po wielu lekturach w necie I wyszukiwaniu zdecyduje sie na materac lateksowo-piankowy...nie jest tani, bo ten co chce kupic kosztuje 230zł...ale chyba akurat na tym nie warto oszczędzać:tak:

Milusia do naszego turystycznego pasuję materac od zwykłego łóżeczka, w domu mamy kokos gryka ale Natanielowi najlepiej się śpi na zwykłym piankowym.

A ja wczoraj nie mogłam się oprzeć i kupiłam małej jej pierwsze ogrodniczki a dziś z M kupiliśmy princeskę :-D
Ogrodniczki.jpg
Do tego jeszcze niebieska i różowa bluzeczka:
bluzeczki.jpg
I różowy sweterek :-D
Sweterek.jpg

Załączniki

• Ogrodniczki.jpg
    Ogrodniczki.jpg
    7,7 KB · Wyświetleń: 33
  • bluzeczki.jpg
    bluzeczki.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 31
  • Sweterek.jpg
    Sweterek.jpg
    4,5 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Widze aniia ze zrobilas atak na lidla!!!! :) Mi sie nie udalo niestety w poniedzialek wybrac, teraz juz pewnie nie bedzie...Ale pewnie jeszcze bedzie okazja :) A ciuszki suuuuper!!!!!

Do góry