reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

Waga poprawiona i uzupelniona ^^
dziekujemy:tak:

Aniay świetnie to zrobiłaś, jeszcze raz Cię pochwalę. :tak:

Więc z tego co widzę, to Emilka mimo że na pyzatka wygląda, to w porównaniu z większością styczniaków chudzinka jest.
Ale jak ona ma inaczej wyglądać, skoro na sekundę jej dupcia nie usiedzi w miejscu, a na spacerach spędza minimum godzinę nawet na mrozie. Apetyt ma nieziemski, ale wszystko spali.

Kurcze , to tak jak moja Jula - wypisz wymaluj to samo, je ile widzi , a praktycznie na czele chudzielcow

reklama
Hani wymiary po dzisiejszym szczepieniu: 10,9kg, 79cm;-). A wydawało mi się, że taka z niej chudzinka:-D.

My byliśmy na szczepieniu we wtorek. Aktualne wymiary to 11,40 kg :szok: (to jest dopiero klops :wściekła/y:) i 76 cm :-D I jak tu się teraz połapać z rozmiarami ciuszków :baffled: Witek teraz nosi 80-86 :confused:

zaraz naniose nowe pomiary na wykres a co do wielkosci Oliwci to przypada 111 gram na cm :p tzn ma 80cm wzrostu i 8900 wagi... to jest chudzina zywa :p

zaraz naniose nowe pomiary na wykres a co do wielkosci Oliwci to przypada 111 gram na cm :p tzn ma 80cm wzrostu i 8900 wagi... to jest chudzina zywa :p

W porównaniu do Witka na pewno ;-):-D Ale nie martw się, ona chyba nie ma po kim być tęższa ;-) Mamusia przecież nie należy do "dużych", prawda? ;-):-D

Moja Julcia waży 11 kilo i mieży ok 75 cm :tak: a wcale niewygląda na taką co by tyle ważyła :no: A Sandrunia ma 105 cm i waży 22,5 kg :szok: to dopiero jest klopsik:-D

Matko dziewczyny ja się zastanawiam jak ten czas szybko leci moja Panna 7 lipca końćzy już 4 latka :szok: kiedy to zleciało

reklama
Do góry