reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
Antosiowa ... no i gdzieś ty ;-):-D???
Taki był wczoraj kocioł w przychodni, że szok:szok:. Pojechaliśmy po południu i przyjmował juz tylko jeden lekarz i na dodatek na dwa fronty: raz chorych, raz na szczepienie. Po szczepieniu musieliśmy od razu uciekać, nawet nie zważyli Antka:wściekła/y:. Ale na domowej waży 10 kg:tak: i mierzy 75 cm:-)

Waga poprawiona i uzupelniona ^^
tika aaga nie tyle zaciecie czy checi tylko zboczenie:p Uwielbiam sie bawic excelem:p ale czasu starcza mi tylko na szybkie wykresy. Jak Oli byla mlodsza mialam wiecej czasu

Załączniki

• tab_bbm12_02_08.jpg
    tab_bbm12_02_08.jpg
    197,2 KB · Wyświetleń: 43
Hej, a Ja się podzielę nowinkami o moim skarbie.
Nikuś dzisiaj był na szczepieniu i waży 9300g :-) i jest 75cm długi (mierzyła go na stojąco, w domu wychodzi 77cm).
Czy my również możemy znaleźć się w rankingu? :tak:
Jeśli tak to podam miarki od urodzenia.

Aniay świetnie to zrobiłaś, jeszcze raz Cię pochwalę. :tak:

Więc z tego co widzę, to Emilka mimo że na pyzatka wygląda, to w porównaniu z większością styczniaków chudzinka jest.
Ale jak ona ma inaczej wyglądać, skoro na sekundę jej dupcia nie usiedzi w miejscu, a na spacerach spędza minimum godzinę nawet na mrozie. Apetyt ma nieziemski, ale wszystko spali.

Kurde, zakrwawiłam całą klawiaturę, bo mi skóra na palcu pękła, mam takie dłonie wysuszone...:wściekła/y:

Kurde, zakrwawiłam całą klawiaturę, bo mi skóra na palcu pękła, mam takie dłonie wysuszone...:wściekła/y:

:rofl2::szok::szok::szok::szok::-D
ale to groznie zabrzmialo!!!!

Ja mam zalamke bo Nikolasowi wyszlo na wadze 9100:eek::eek:
wydaje mi sie ze to na maxa malo ale nie wiem czy to nie przez te wymioty bo jak go mierzylam w PL w domku to mial 9500...cm to chyba juz z 80 ma:tak::tak:

Tynka a Natalia ma 8900?

reklama
No właśnie Martuchaa właśnie, moja panna nie posiada dupki więc i siedzieć spokojnie nie potrafi.
A tym spadkiem wagi się nie przejmuj - Emilka po biegunkach, które kilka dni trwały spadła 400g.

Do góry