reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

My też już od jakiegoś czasu kupujemy Jeremiemu czwóreczki Pampers lub Huggies, przy czym te drugie są sporo tańsze i równie dobre ..... chyba się całkiem na nie przerzucę :tak:

reklama
my lecimy na Pampersach 4, a cena u nas jest taka sama pamepersów i huggisów jest taka sama, więc zostajemy przy pampersach.:tak:

A my w piatek bylismy na ostatnim szczepieniu i do roczku mamy z glowy. Najnowsze wymiary Hubcia to 8.01 kg i 70cm. i tez przez ostatni miesiac przytyl troszke mniej niz zwykle ale pediatra powiedziala ze i tak wszystko jest w normie:tak:

Noramlnie mojej Oli to chyba POlska nie sluzyla poprostu Oo
Odkad tu wrocila to rosnie w oczach. dzis u lekarza wazyla 7200 w ciuszkach tzn bodziaku i spodenkach, no i widze przy kapieli ze rosnie w szerz

no taaaak baaaardzo blisko ;D Oli przez trzy miesiace przytyla kilogram, wogole to musze zainstalowac sobie excela spowrotem i ta tabelke uzupelnic :p

Po ostatnim ważeniu i mierzeniu spojrzałam na siatkę centylową i Hania i wzrostowo i wagowo jest na 75 centylu;-):tak:. Czy to znaczy, że waga jest odpowiednia do wzrostu?

reklama
aniu to bardzo dobrze, moja oliwia np wzrostowo jest 75 centyl albo i wyzej a wagowo okolo 10 o_O
przez kilka ostatnich dni mialam wrazenie ze urosla, i faktycznie ma juz 75 cm O____O

Do góry