reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
Najnowsze wymiary Hani: 70 cm długości i 8,7kg...
Przybrała przez ostatnie 2 miesiące tylko 500 gram:szok:. To mało prawda? Pediatra mowi, ze tera:szok:z juz nie bedzie tak duzo przybierac, ale biorac pod uwage fakt, ze chciala Hanie odchudzac to pewnie sie cieszy, ze przybiera tylko 250 gram na miesiac... Ale mi wcale nie do śmiechu, bo nie wiem, co jest grane:-(.

Aniu, Witek przez półtorej miesiąca przytył 700 gram i wcale się tym nie martwię. On akurat idzie caly czas swoim tempem , mieści się między 25 a 50 centylem.

A My Zmienilismy Pampersy Z 3 Na 4 :-)

My zmieniliśmy już 3 tygodnie temu, bo te mniejsze strasznie już Witkowi przeciekały ;-):-D

fajne sa 4 co nie?? fajne maja te zapiecia :-)
Też mi się te zapięcia podobają, ale najbardziej zadowolona jestem z tej gumki w pasie, mam pewność że jak ścisnę mocniej to nie dusi w brzuszek, bo się rozciąga. Trójki musiałam zapinać luźno, co często kończyło się kupką na plecach:wściekła/y:.

fajne sa 4 co nie?? fajne maja te zapiecia :-) ja przez przypadek kupilam 4+ :-)
a teraz w carrefourze promka mega paka (142 szt) za 89 zł+2x chusteczki pampers :-)
są świetne, mi się jak narazie najbardziej podobają i mam nadzieję, że mojemu smykowi też :-D;-).
Abejka super, że piszesz o tej promocji w Carrefourze, bo to bardzo korzystna oferta :happy2:, więc muszę się przejachać:tak:

Najnowsze wymiary Hani: 70 cm długości i 8,7kg...
Przybrała przez ostatnie 2 miesiące tylko 500 gram:szok:. To mało prawda? Pediatra mowi, ze tera:szok:z juz nie bedzie tak duzo przybierac, ale biorac pod uwage fakt, ze chciala Hanie odchudzac to pewnie sie cieszy, ze przybiera tylko 250 gram na miesiac... Ale mi wcale nie do śmiechu, bo nie wiem, co jest grane:-(.

Aniu moja Oliwiia tez przez ostatni miesiac przybrala 220 gram O_O ale jest przebadana na wskros i wyglada na to ze ma poprostu taka przemiane materii (przez ostatnie 3 mce niecaly 1 kg) Co prawda spadla w centylach okropnie ale co ja poradze.

Też mi się te zapięcia podobają, ale najbardziej zadowolona jestem z tej gumki w pasie, mam pewność że jak ścisnę mocniej to nie dusi w brzuszek, bo się rozciąga. Trójki musiałam zapinać luźno, co często kończyło się kupką na plecach:wściekła/y:.

A ja tu w IRL mam gumki w pasie juz w trojeczkach ^____^ normalnie jak pojechalam do PL to mnie szlag trafil jak kupilam pampersy bez tych gumek, za to okazalo sie ze w pieluszkach DADA z bidronki gumki sa i pieluszki sa calkiem tanie i dobre.

Oliwia wazy aktualnie 6790 i mierzy 71 cm O_O normalnie modelka mi rosnie. Jeszcze jak slysze ze przy takim wzroscie dzieci po 10 kg waza to w szoku jestem. Przypuszczam ze za jakis miesiaczek znowu skoczymy wzrostem kolejnych 6 cm :p

My od trójek używamy Huggis'ów i one już w 3 miały gumki, co mi się bardzo podoba, bo tak jak pisze Mama Antosia nie muszę się martwić, że za mocno ścisnęłam pieluszkę :-)

reklama
Do góry