reklama
M
MariaOla
Gość
... i może napiszesz książkę ...
A
ania_zywa
Gość
Najnowsze wymiary Hani: 70 cm długości i 8,7kg...
Przybrała przez ostatnie 2 miesiące tylko 500 gram. To mało prawda? Pediatra mowi, ze teraz juz nie bedzie tak duzo przybierac, ale biorac pod uwage fakt, ze chciala Hanie odchudzac to pewnie sie cieszy, ze przybiera tylko 250 gram na miesiac... Ale mi wcale nie do śmiechu, bo nie wiem, co jest grane:-(.
Przybrała przez ostatnie 2 miesiące tylko 500 gram. To mało prawda? Pediatra mowi, ze teraz juz nie bedzie tak duzo przybierac, ale biorac pod uwage fakt, ze chciala Hanie odchudzac to pewnie sie cieszy, ze przybiera tylko 250 gram na miesiac... Ale mi wcale nie do śmiechu, bo nie wiem, co jest grane:-(.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Aniu, nie przejmuj się, Antoś ostatnio przybrał tylko 400 gram i nikt nie mówił, że to mało. Może przez te upały no i ząbki dokuczają. A pediatra dobrze mówiła, że już teraz nie będzie tyle przybierać, to normalne, chociaż na początku ja też się martwiłam.
A
ania_zywa
Gość
No jo, ale 400 gram to nie 250...:-(. A Hania może i je trochę mniej, ale nie na tyle, żebym miała jakiś problem z karmieniem jej... Wiem, że teraz sie więcej rusza itd., ale te 250gram mnie przeraza. No ale skoro lekarz mowi, ze jest ok to nie pozostaje nic innego jak wierzyc na slowo.
MamaAntosia
ale te 400 to przez półtorej miesiaca
A
ania_zywa
Gość
Aaaaaaaaaaa, trza było tak od razu. Pamiętam, jak pisałaś, że się martwisz, ale łatwiej jest komus powiedzieć, że nia ma się czym martwić.. Ale teraz mnie też to spotkało i cio?? Zamartwiam się.
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
A My Zmienilismy Pampersy Z 3 Na 4 :-)
reklama
MamaAntosia
My też już z miesiąc temuA My Zmienilismy Pampersy Z 3 Na 4 :-)
Podziel się: