reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

Monika na pewno klamie ja tez kiedys sprobowalam zwazyc Hubcia i wyszlo ze przytyl 2 kilogramy a wsumie to jakies 600g:-)

reklama
Jestem u tesciow i oni maja wage elektroniczna na ktorej oczywiscie musialam zwazyc Martusie jako,ze mam obsesje na tym punkcie az moj maz jak zwykle ma mnie dosc:wściekła/y::wściekła/y:;-)..No wiec:-p:-D zwazylam ja specjalnie nago:-D;-)i wyszlo najpierw wieczorem 6900 a potem rano:-D6800 no ale mimo wszystko wiecej o 200gram niz jak ja wazono w przychodni,nie na elektronicznej;-)Przez dwa dni raczej tyle nie zdazylaby przybrac;-)

Ja tez wazylam Natalke u siebie na elektronicznej ale mam inna taktyke ;-) najpierw biore ja na rece ......na golaska i staje na wadze razem z nia ...wynik przerazajacy:-D:-D:-D:-D:-D........ no a potem staje sama......... no i ostatnio wyszlo mi ze przybrala 200 g.....wiec teraz powinna miec 6400:tak:......zaczelam bardziej uwazac co kupuje jej do jedzenia i patrze na kalorie:-p tyle ze w druga strone.........sobie jak najmniejsze a jej jak najwieksze:tak:.........no i moja corcia je co sie da z banankami bo maja najwiecej kalorii z owocow:tak:

Tynka ja tez tak robie tzn waze ja ze mna bo inaczej sie nie da i odejmuje wynik:tak::-)Moze to tez nie jest zbyt dokladne wazenie ale w przychodni tym bardziej bo one waza w ciuszkach i pieluszce i potem sobie odejmuja pol kilo, nie przekonuje mnie takie wazenie.

witam styczniowe mamusie na tym nowym dla mnie watku
Moją Julcie wazymy razem ze soba na wadze elektronicznej i potem odejmujemy swoja wage, jest to nawet dosc dokladne. na wadze w przychodni julka sie strasznie wierci i itak wynik nie wychodzi dokladnie, pomijam ze jest wazona w ubranku. ostatnia jej waga do 7300 (przy urodzeniu wazyla 2900 - taki sredniaczek), natomiast "wzrostu" to ma cale 70 cm (przy porodzie 55), ale wydaje mi sie ze pielegniarka niezbyt dokladnie ja zmierzyla i chyba jest troszke dluzsza. wydaje mi sie ze rosnie calkiem ladnie, tylko za bardzo niekumam jak to jest z tymi centylami. Wydaje sie ze wcale nie jest taka duza, ale nosic jest co :-)

reklama
Do góry