reklama
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Jestem u tesciow i oni maja wage elektroniczna na ktorej oczywiscie musialam zwazyc Martusie jako,ze mam obsesje na tym punkcie az moj maz jak zwykle ma mnie dosc;-)..No wiec zwazylam ja specjalnie nago;-)i wyszlo najpierw wieczorem 6900 a potem rano6800 no ale mimo wszystko wiecej o 200gram niz jak ja wazono w przychodni,nie na elektronicznej;-)Przez dwa dni raczej tyle nie zdazylaby przybrac;-)
T
tynka
Gość
Ja tez wazylam Natalke u siebie na elektronicznej ale mam inna taktyke ;-) najpierw biore ja na rece ......na golaska i staje na wadze razem z nia ...wynik przerazajacy........ no a potem staje sama......... no i ostatnio wyszlo mi ze przybrala 200 g.....wiec teraz powinna miec 6400......zaczelam bardziej uwazac co kupuje jej do jedzenia i patrze na kalorie tyle ze w druga strone.........sobie jak najmniejsze a jej jak najwieksze.........no i moja corcia je co sie da z banankami bo maja najwiecej kalorii z owocow
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Tynka ja tez tak robie tzn waze ja ze mna bo inaczej sie nie da i odejmuje wynik:-)Moze to tez nie jest zbyt dokladne wazenie ale w przychodni tym bardziej bo one waza w ciuszkach i pieluszce i potem sobie odejmuja pol kilo, nie przekonuje mnie takie wazenie.
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
witam styczniowe mamusie na tym nowym dla mnie watku
Moją Julcie wazymy razem ze soba na wadze elektronicznej i potem odejmujemy swoja wage, jest to nawet dosc dokladne. na wadze w przychodni julka sie strasznie wierci i itak wynik nie wychodzi dokladnie, pomijam ze jest wazona w ubranku. ostatnia jej waga do 7300 (przy urodzeniu wazyla 2900 - taki sredniaczek), natomiast "wzrostu" to ma cale 70 cm (przy porodzie 55), ale wydaje mi sie ze pielegniarka niezbyt dokladnie ja zmierzyla i chyba jest troszke dluzsza. wydaje mi sie ze rosnie calkiem ladnie, tylko za bardzo niekumam jak to jest z tymi centylami. Wydaje sie ze wcale nie jest taka duza, ale nosic jest co :-)
Moją Julcie wazymy razem ze soba na wadze elektronicznej i potem odejmujemy swoja wage, jest to nawet dosc dokladne. na wadze w przychodni julka sie strasznie wierci i itak wynik nie wychodzi dokladnie, pomijam ze jest wazona w ubranku. ostatnia jej waga do 7300 (przy urodzeniu wazyla 2900 - taki sredniaczek), natomiast "wzrostu" to ma cale 70 cm (przy porodzie 55), ale wydaje mi sie ze pielegniarka niezbyt dokladnie ja zmierzyla i chyba jest troszke dluzsza. wydaje mi sie ze rosnie calkiem ladnie, tylko za bardzo niekumam jak to jest z tymi centylami. Wydaje sie ze wcale nie jest taka duza, ale nosic jest co :-)
Elma
Małgosia
Mam objaśnienia do tych centyli. Wkleić wam? Nareszcie sie połapałam o co w tym chodzi
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Elma ... dawaj ;-)te objaśnienia do centyli, tzn. bardzo proszę :-) .... może mnie coś oświeci
reklama
Podziel się: