reklama
M
MariaOla
Gość
Jeremi skończył 7 miesięcy z wagą 7900g, czyli jedzie po 100g na tydzień. Pediatra nie kazała mi go ani tuczyć, ani odchudzać, więc jest OK.
Acha i powiedziała jeszcze, że w upały gorzej dzieci przybierają, więc się nie mamy martwić, że niby za mało. Zresztą jest ciepło i dzieci dużo czasu spędzają na dworze ..... wniosek, że deszczową jesienią zaczną więcej przybierać.
Acha i powiedziała jeszcze, że w upały gorzej dzieci przybierają, więc się nie mamy martwić, że niby za mało. Zresztą jest ciepło i dzieci dużo czasu spędzają na dworze ..... wniosek, że deszczową jesienią zaczną więcej przybierać.
A
ania_zywa
Gość
Xmamuska, zdjęcie w podpisie jest rewelacyjne, naprawdę aż miło popatrzeć. Wyglądacie razem prześlicznie:-).
M
MariaOla
Gość
no jasne.... już lecę wklejać ....... Mariola się lubic chwalić swój syn
no jasne.... już lecę wklejać ....... Mariola się lubic chwalić swój syn
Xmamuska super zdjecie:-)
teraz mi sie chce smiac ;-) jak pisalas,ze omalo co miedzy wami koniec;-) a nie mowilam;-)
Mi też :-);-)
Kama83
Fanka BB :)
Dominika waga na dzien dzisiejszy to 9,820kg
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Elma ... jeszcze raz dzięki za objaśnienie do tych centyli :-), bo ja w końcu zrozumiałam ... chyba ;-) ... teorię tej siatki i wyanalizowałam, że Mateuszek jest wagowo na 75 centylu, a wzrostowo ... wyprzedza siatkę .... bo się nie niej nie mieści ;-)
Podziel się: