reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

Aph dobrze, że machnęłaś takiego obszernego posta ... już nie muszę nic dodawać, bo zgadzam się z każdym słowem. A ty Skakanko nie daj się tym konowałom, masz akuratne dziecko i kij im do tego :-p

reklama
aph ... święta racja :tak:

... to my żywimy się dokładnie i zgodnie z podanym schematem dla dzieci karmionych sztucznie :tak::-);-)

MamaAntosia ............. twoje komentarze powalają na łopaty ........... niemal wszystkie z nutką ironii ......... buziak dla ciebie.
Jeremi podobnie jak Antoś też nie jest kluseczką. heehee a moja mama jak widzi fotki Antosia na forum to zawsze krzyczy, że to Jeremi :-D:-D
Hmm...podejrzane to podobieństwo, nie sądzisz? W każdym bądź razie nie znam Twojego męża...;-):-D.

Aph i Mariola dzieki:tak:nie wiem czemu mnie to jakos dzis dobilo, mam gorszy dzien:no:Dla mnei Martusia wyglada w sam raz;-)najpiekniej na swiecie:-p
A ile wazy Jeremi i Antos;-)pewnie i tak z kilo wiecej:-(

u nas tez problemy mam nadzieje ze to tylko zeby
Alicja wymiotowała dzis kilka razy i sie zastanaim czy moze przez banan którego dostała pierwszy raz moze przez mrchewke bo podobno mozna przedwkowac z witmin A a moze własnie przez zeby:-(

Aph i Mariola dzieki:tak:nie wiem czemu mnie to jakos dzis dobilo, mam gorszy dzien:no:Dla mnei Martusia wyglada w sam raz;-)najpiekniej na swiecie:-p
A ile wazy Jeremi i Antos;-)pewnie i tak z kilo wiecej:-(

Jeremi ważył ostatnio 7500 i miał 74 cm .... we wtorek cisniemy się szczepić na drugą dawkę HIbba wiec się dowiemy ile przytył, ale coś mi się wydaje, że niewiele

u nas tez problemy mam nadzieje ze to tylko zeby
Alicja wymiotowała dzis kilka razy i sie zastanaim czy moze przez banan którego dostała pierwszy raz moze przez mrchewke bo podobno mozna przedwkowac z witmin A a moze własnie przez zeby:-(

Ja myślę, że zawinił tu banan! Ja jak dałam go Hani pierwszy raz to po kilku łyżeczkach miała taki odruch wymiotny. Badan jest słodki i mdły, więc może stąd te dolegliwości!

reklama
Ja myślę, że zawinił tu banan! Ja jak dałam go Hani pierwszy raz to po kilku łyżeczkach miała taki odruch wymiotny. Badan jest słodki i mdły, więc może stąd te dolegliwości!

tez mi sie tak wydawało ale to nigdy nie wiadomo juz chciałm na ostry dyzur jechac ;) ale padła jak zabita -zobczymy jutro - uspokoiłas mnie troche

Do góry