reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
my wazylysmy sie na szczepieniu dzsiaj. Młoda waży 7900. Ze zmierzenim była lipa... nie dała sie zmierzyc.... głowa 44 cm.

No to wszystko się wyjaśniło :tak::-D Mateusz waży równiuteńkie: 9000 i mierzy: ok. 83 cm (pomiar zaniżony) :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: :szok::szok::szok: !!!!!!!!!!!!
Pielęgniarka myślała, że nasz Pimpek to roczne dziecko :szok::-D:szok::-D i że przyszliśmy na inną szczepionkę :rofl2::-D :rofl2:
Faktycznie Natalka wazyla 9kg jak miala roczek:-Dto ciekawe ile Mateusz bedzie wazyl na roczek:-)obstawiam;-)z 15kg:-Da na dwa latka...:szok:;-)

Jeju on jest na dodatek rowny Natalce teraz albo dluzszy:szok::szok:skad on sie taki wzial wielki:-D;-)moze po rodzicach:tak:

Skakanka ... tak mnie zestresowałaś, że mam dziecko-wielkoluda ;-):-D .... że poszłam zmierzyć sama Mateusza na przewijaku i mój pomiar odbiega od tego wczorajszego i wynosi tylko ... 78 cm uffff :-D.... ale nie wiem dlaczego pielęgniarce wyszło 83 cm, może dlatego, że ona mierzyła po zgięciach.
No więc, ile w końcu mierzy moje dziecko :confused: ... bo ja już sama nie wiem :baffled: ;-):no:

....no my z Sebastianem jesteśmy wysocy, ale znowu nie tak do przesady, ja: 175 cm, Sebastian: 186 cm

Tylko 78:-DMi tez sie nigdy nie zgadza pomiar domowy z pielegniarskim.Jakby nie bylo duzy z niego chlopak:-)ciekawe co centyle pokazuja.Smiesznie by wygladali razem z Martusia:-)ona wazy, przynajmniej powinna juz haha, 6,5kg.
Ech to jestescie wg mnie bardzo wysocy:-)jak na kobiete 175 to jest duzo,wiec to wszystko tlumaczy. Ja jestem niska 160, maz 184, wdala sie we mnie;-)

reklama
Sówka - ... no kruszynką to Olisiek nie jest hehe .... :-);-) ale dzieci w poźniejszym wieku, gdy zaczynają biegać i więcej się ruszać gubią szybciutko ten niemowlęcy tłuszczyk :-D:tak:

... no mój Mateuszek też do kruszynek nie należy :-D:-D:-D

Do góry