reklama
Kama83
Fanka BB :)
Widze za Dominik nadal najciezszy,ale duzej roznicy nie ma wiec troche sie pocieszam ze nie tylko ja nadwyrezam swoje rece.
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Faktycznie Natalka wazyla 9kg jak miala roczekto ciekawe ile Mateusz bedzie wazyl na roczek:-)obstawiam;-)z 15kga na dwa latka...;-)No to wszystko się wyjaśniło Mateusz waży równiuteńkie: 9000 i mierzy: ok. 83 cm (pomiar zaniżony) !!!!!!!!!!!!
Pielęgniarka myślała, że nasz Pimpek to roczne dziecko i że przyszliśmy na inną szczepionkę
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Skakanka .... proszę cię litości ... baaaardzo pocieszające ;-)
tika
Skakanka ... tak mnie zestresowałaś, że mam dziecko-wielkoluda ;-) .... że poszłam zmierzyć sama Mateusza na przewijaku i mój pomiar odbiega od tego wczorajszego i wynosi tylko ... 78 cm uffff .... ale nie wiem dlaczego pielęgniarce wyszło 83 cm, może dlatego, że ona mierzyła po zgięciach.
No więc, ile w końcu mierzy moje dziecko ... bo ja już sama nie wiem ;-)
....no my z Sebastianem jesteśmy wysocy, ale znowu nie tak do przesady, ja: 175 cm, Sebastian: 186 cm
No więc, ile w końcu mierzy moje dziecko ... bo ja już sama nie wiem ;-)
....no my z Sebastianem jesteśmy wysocy, ale znowu nie tak do przesady, ja: 175 cm, Sebastian: 186 cm
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Tylko 78Mi tez sie nigdy nie zgadza pomiar domowy z pielegniarskim.Jakby nie bylo duzy z niego chlopak:-)ciekawe co centyle pokazuja.Smiesznie by wygladali razem z Martusia:-)ona wazy, przynajmniej powinna juz haha, 6,5kg.
Ech to jestescie wg mnie bardzo wysocy:-)jak na kobiete 175 to jest duzo,wiec to wszystko tlumaczy. Ja jestem niska 160, maz 184, wdala sie we mnie;-)
Ech to jestescie wg mnie bardzo wysocy:-)jak na kobiete 175 to jest duzo,wiec to wszystko tlumaczy. Ja jestem niska 160, maz 184, wdala sie we mnie;-)
Hej dziewczyny.Mój Olisiek waży teraz 9 kg a mieży jakieś 70cm, za 6 dni skończy 6 miesięcy.Napiszcie czy to dużo?Wszyscy mi mówią, że jest grubiutki ;-)
reklama
tika
Sówka - ... no kruszynką to Olisiek nie jest hehe .... :-);-) ale dzieci w poźniejszym wieku, gdy zaczynają biegać i więcej się ruszać gubią szybciutko ten niemowlęcy tłuszczyk
... no mój Mateuszek też do kruszynek nie należy
... no mój Mateuszek też do kruszynek nie należy
Podziel się: