reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2024

reklama
Ja co prawda już dawno ale jak się umawiałam do T.Roszkowskiego i tam nie było problemu z terminem, ale on bierze 500zł za prenatalne te pierwsze, a potem 550zł :D więc może dlatego

To jeden z lekarzy, ktorych sie nastawiałam najbardziej ale ma urlop dopiero po 19.07 chciały mnie zapisać ..
wiec jeśli, któraś z Was się nastawia też na genetyczne USG u niego to dzwońcie wcześniej ;)

Czasem trzeba sobie ponarzekać ..
Ja niestety łącze się w bólu, bo u mnie zaraz 10 tydzień, a z Mdłościami i samopoczuciem jest coraz gorzej .. mam dokładnie podobnie jak Ty i bywają takie dni, że jestem totalnie wykluczona z życia
Mam wrażenie, że wszystko smakuje tak samo, albo nie smakuje wcale 🙄😬🤢
Nie mam ochoty, ani zachcianek totalnie na nic 🥵
A w pracy niestety nie są zbyt łaskawi … i wyrozumiali na całą sytuacje ..
Ale tłumacze sobie tak jak Ty, że styczniowy śliczny skarb wszystko wynagrodzi 🤭😍
Może to taki kryzys 10 tygodnia bo u mnie to samo🤪 Do tego nastrój najgorszy od poczatku ciąży…

Może to taki kryzys 10 tygodnia bo u mnie to samo🤪 Do tego nastrój najgorszy od poczatku ciąży…
normalnie poprawiłabym sobie nastrój ugotowaniem czegoś pyszniutkiego 😏😍
Ale, że nic nie wchodzi ….
To leżę, pije herbatę imbirowa, która nawet lekko pomaga i oglądam bridget jones 😁 to mi zawsze jakoś poprawia humor 😁

Czasem trzeba sobie ponarzekać ..
Ja niestety łącze się w bólu, bo u mnie zaraz 10 tydzień, a z Mdłościami i samopoczuciem jest coraz gorzej .. mam dokładnie podobnie jak Ty i bywają takie dni, że jestem totalnie wykluczona z życia
Mam wrażenie, że wszystko smakuje tak samo, albo nie smakuje wcale 🙄😬🤢
Nie mam ochoty, ani zachcianek totalnie na nic 🥵
A w pracy niestety nie są zbyt łaskawi … i wyrozumiali na całą sytuacje ..
Ale tłumacze sobie tak jak Ty, że styczniowy śliczny skarb wszystko wynagrodzi 🤭😍
Boże dziewczyny ja z kolei na początku tragedia do 7 tyg, dziś mamy 8+5 a ja jak młoda Bożka 😂 Bardzo Wam współczuje serio 😫 Już mam swoją rutynke o 21,22 czasem 23 spać i o 6/7 pobudka sama z siebie bez budzika 🤭

reklama
Ja miałam wczoraj wizytę, ale byłam taka wykończona, że nie miałam siły nic już pisać.

Z dzidzią wszystko ok, serce bije, trochę mam podwyższone TSH więc dostałam skierowanie do endokrynologa.

Kolejna wizyta 03.07

Prenatalne 25.07

Termin przesunął się na 30.01.

Do góry