reklama
Merry35
Fanka BB :)
Dzień dobry Wszystkim,
witam się nieśmiało, bo jeszcze wizyta u lekarza przede mną, trochę ją odwlekam, bo już jestem po kliku przejściach.Trochę Was podglądam od tygodnia.
Mam 36 lat i poniższą historię:
Styczeń 2018 - poronienie (nawet nie wiedziałam, że byłam w ciąży, ale okres trwał 2 tygodnie i gdy skonsultowałam się z ginem okazało się, że organizm się próbuje oczyszczać, ale coś słabo idzie i dostałam skierowanie na łyżeczkowanie)
Lipiec 2019 - narodziny córki, po zagrożonej ciąży
Kwiecień 2022 - poronienie zatrzymane w 8 tygodniu, ponowne skierowanie na łyżeczkowanie
21.05.23 - słaba druga kreska na teście ciążowym
25.05 23 - mocniejsza druga kreska na teście ciążowym
29.05.23 (dzisiaj) beta HCG: 3084, na wynik progesteronu jeszcze czekam
Wizyta u lekarza zaplanowana na piątek 02.06.
Termin porodu z miesiączki 25.01
witam się nieśmiało, bo jeszcze wizyta u lekarza przede mną, trochę ją odwlekam, bo już jestem po kliku przejściach.Trochę Was podglądam od tygodnia.
Styczeń 2018 - poronienie (nawet nie wiedziałam, że byłam w ciąży, ale okres trwał 2 tygodnie i gdy skonsultowałam się z ginem okazało się, że organizm się próbuje oczyszczać, ale coś słabo idzie i dostałam skierowanie na łyżeczkowanie)
Kwiecień 2022 - poronienie zatrzymane w 8 tygodniu, ponowne skierowanie na łyżeczkowanie
olka11135
Dziewczyny mam do was pytanie.. jakie stosujecie witaminy z kwasem foliowym? Wlasnie dzisiaj wzięłam ostatnia tabletkę femibion 0 i zastanawiam sie co dalej brać
Już pisałam, że pueria UNO na podstawie Pana Tabelki
Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking suplementów diety - Pan Tabletka
Jak wybrać witaminy w ciąży i przy karmieniu piersią - mam dla Ciebie analizę i ranking topowych suplementów dla kobiet w ciąży. Zapraszam!
pantabletka.pl
Dzień dobry Wszystkim,
Witaj! Trzymamy kciuki, żeby było dobrze
koniczynka792
Zaciekawiona BB
Ja biorę Pueria Uno, poleciła mi to farmaceutka, kiedy 2 tygodnie temu poszłam po 7 test ciążowy, bo na 6 pierwszych miałam ledwo widoczną drugą kreskę, ale chciałam takiej grubej, pewnej i później na wizycie Pani ginekolog powiedziała, że są dobre, więc zostaje przy nichDziewczyny mam do was pytanie.. jakie stosujecie witaminy z kwasem foliowym? Wlasnie dzisiaj wzięłam ostatnia tabletkę femibion 0 i zastanawiam sie co dalej brać
Merry35
ja też biorę Puerię Uno, wcześniej brałam Pregnę, ale ona ma chyba za mało wit. DDziewczyny mam do was pytanie.. jakie stosujecie witaminy z kwasem foliowym? Wlasnie dzisiaj wzięłam ostatnia tabletkę femibion 0 i zastanawiam sie co dalej brać
aspekt
Wit D mają tyle samo. Zawartoscia kwasów omega 3 na pewno się różnia (pueria ma więcej a w pregnie plus nie ma też choliny, która ponoć pomaga przy wchłanianiu kwasów dha)ja też biorę Puerię Uno, wcześniej brałam Pregnę, ale ona ma chyba za mało wit. D
asia61
Aktywna w BB
Dzięki przekonalyscie mnie kupuje Puerie Uno
Przyszły wyniki dzis i Beta rośnie 3450 5+2 przyrost 120,9 % od ostatniej (320 w 23.05)nie mam żadnych objawów ciazy czuje sie świetnie gdyby nie ten półpasiec który tez przechodze bardzo Ok uspokoiłam sie tym wynikiem
Przyszły wyniki dzis i Beta rośnie 3450 5+2 przyrost 120,9 % od ostatniej (320 w 23.05)nie mam żadnych objawów ciazy czuje sie świetnie gdyby nie ten półpasiec który tez przechodze bardzo Ok uspokoiłam sie tym wynikiem
reklama
Aleksandra893
Super! Ja jutro mam wizytę i 6+4 będzie- też mam nadzieje na zobaczenie zarodka z serduszkiemHejo, ja już po pierwszym USG, ja sobie wyliczyłam o jeden dzień wcześniej a jest 6+2 i termin na 20.01. Serduszko bije i wszystko wygląda tak jak powinno-uff. Trzymam kciuki za kolejne wizyty
Podziel się: