reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2024

reklama
Zdrówka ❣️ też mam jutro wizytę i będzie 5+0 i liczę na zarodek już 🥰

Nie jesteś tu najstarsza 😅 ja mam 42 😂 i też uwielbiam to określenie 🤣
Powodzenia ❣️

Ja robię, bo trzecią ciążę poroniłam. Czwartą byłam od początku na duphastonie i w tej też się boję. Nie jest u mnie wysoki, bo kolejno było 28, 29, 17 i 21 🤔

Ja uwielbiam robić betę 😅 bo kocha. patrzeć jak rośnie 😊

Super ❣️❣️❣️

Trzymam kciuki 💚

Ja byłam taka dobra, że w pierwszej ciąży powiedziałam przed podpisaniem umowy, że jestem w ciąży i dostałam odpowiedź, że w takim razie jednak nie nie chcą 😐

Dobra rada

To dobrze, że masz lek ❣️

Przykro mi z tą pracą 😔

Normalny 😉 gratulacje ❣️

To przykre tak się źle czuć w ciąży 🥺 oby teraz było super 💚

Gratulacje ❣️ ja bym jeszcze badała progesteron...

Przepiękny 😍 6100 i było serducho? Wow 😍 ciekawe co u mnie będzie jutro 🥰

Trzymam kciuki❣️❣️❣️

Gratulacje i czekamy z Tobą 💚

Ja wczoraj zrobiłam betę jeszcze (kocham to 🥰😂) I piękny przyrost 🤩
Właśnie zdaje sobie sprawę, że każda jest oczywiście indywidualna, i progesteron jest jeszcze w normie, ale troszkę mnie martwi, że zamiast rosnąć spada 😞🥺
Jeśli jeszcze przy jednym badaniu spadnie zadzownię do mojego lekarza..

Hello hello, witam wszystkie styczniowe mamy. 😀
Niektóre dziewczyny kojarzą mnie z innego wątku a mianowicie „rodzimy w grudniu 2023”. 😀
Dziewczyny zasugerowały, że i tu mogę się udzielać, więc no czemu nie!
Trochę słów o mnie-
Mam na imię Ania, mam 28 lat i mieszkam w Holandii.
4 lata zażywałam tabsy anty, ale od roku wraz z mężem staraliśmy się o pierwsze dziecko.
Ja z PCOS i torbielem na jajniku, oczywiście nieregularne, bezowulacyjne cykle. Dostałam tabsy na wywołanie owulacji, miałam zacząć je brać jak dostanę kwietniową miesiączkę. Miesiączka jak zawsze się spóźniała, więc z głupa jak co miesiąc zrobiłam test, 21 kwietnia zobaczyłam ledwo widoczną drugą kreskę, a już po kilku dniach była bardziej wyrazista. 🥰

Dzisiaj miałam pierwszą wizytę, na której widziałam bijące serduszko. Według miesiączki 6+6, według wielkości fasolki (3,46mm) 5+4. Termin na 06.01.2024 🥰

Wszystkim przyszłym mamom życzę pięknych i zdrowych fasoleczek! 🥰

Załączniki

• DA877931-7E79-48A9-B0D5-B5B7CC9EA3B3.jpeg
    DA877931-7E79-48A9-B0D5-B5B7CC9EA3B3.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 119
reklama
Do góry