wenus018
Fanka BB :)
no niestety słabo i mówił do mnie na tyI jednocześnie namawia Cię na dodatkowe badania…
Trochę słabo, ale to moje zdanie .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no niestety słabo i mówił do mnie na tyI jednocześnie namawia Cię na dodatkowe badania…
Trochę słabo, ale to moje zdanie .
Zbieraj sobie (może będzie psychicznie lżej) a poczekaj do prenatalnych i zobaczysz jakie tam będą ryzykano niestety słabo i mówił do mnie na ty
no zbierać można, jak nie będzie ryzyk, to wtedy te pieniądze z przeznaczeniem na bombelka lub na mamusięZbieraj sobie (może będzie psychicznie lżej) a poczekaj do prenatalnych i zobaczysz jakie tam będą ryzyka
Za te nerwy to oczywiście że na mamusięno zbierać można, jak nie będzie ryzyk, to wtedy te pieniądze z przeznaczeniem na bombelka lub na mamusię
dokładnie dzięki dziewczynki za pomocne rady jesteście niezastąpioneZa te nerwy to oczywiście że na mamusię
bardzo dobrzeMoja beta
8 maja 337,3
10 maja 1194,7
Chyba dobrze jest?
Właśnie zdaje sobie sprawę, że każda jest oczywiście indywidualna, i progesteron jest jeszcze w normie, ale troszkę mnie martwi, że zamiast rosnąć spadaZdrówka też mam jutro wizytę i będzie 5+0 i liczę na zarodek już
Nie jesteś tu najstarsza ja mam 42 i też uwielbiam to określenie
Powodzenia
Ja robię, bo trzecią ciążę poroniłam. Czwartą byłam od początku na duphastonie i w tej też się boję. Nie jest u mnie wysoki, bo kolejno było 28, 29, 17 i 21
Ja uwielbiam robić betę bo kocha. patrzeć jak rośnie
Super
Trzymam kciuki
Ja byłam taka dobra, że w pierwszej ciąży powiedziałam przed podpisaniem umowy, że jestem w ciąży i dostałam odpowiedź, że w takim razie jednak nie nie chcą
Dobra rada
To dobrze, że masz lek
Przykro mi z tą pracą
Normalny gratulacje
To przykre tak się źle czuć w ciąży oby teraz było super
Gratulacje ja bym jeszcze badała progesteron...
Przepiękny 6100 i było serducho? Wow ciekawe co u mnie będzie jutro
Trzymam kciuki
Gratulacje i czekamy z Tobą
Ja wczoraj zrobiłam betę jeszcze (kocham to ) I piękny przyrost