dream box
Aktywna w BB
U mnie taki syf woda z kranu, że bez ciąży też nie pijęDziewczyny, czy ciężarna może pić przefiltrowaną wodę z kranu?
Chodzi mi o filtry Dafi.
PięknyA oto zdjecie
Ja zrobiłam w zasadzie wszystko przed ciążąJa już mam wyniki badań, wszystko w normie, niekiedy lekkie odchyly ale raczej mało istotne i np. delikatnie zawyzone pH moczu, to się raczej nie martwię resztę zostawię dla lekarza do interpretacji.. A mam pytanie czy bylyscie/miałyście zalecenie aby umówić się do stomatologa?
WowMoja niunia ma już prawie 4 cm i wszystko w porządku Ma już nawet paluszki u rączek i stópek i jest bardzo ruchliwa Prenatalne 15.06 oby było wszystko dobrze
Oczywiście są szanse, że i tak urodzisz w styczniuTo teraz ja zdam relacje z wizyty zniekształcony pęcherzyk zniknął, a serduszka jeszcze nie ma, okazuje się, że cykl mi się przesunął o dwa tygodnie, a dokładnie tak samo miałam przy poprzedniej ciąży, więc mój termin jednak nie jest styczniowy, teraz mi wypada 10.02, ale jakoś tak już się przyzwyczaiłam do myśli, że jestem styczniówką i teraz nie wiem czy mogę z wami tutaj zostać?