Super
W jakim mieście jesteś? Obawiam się,że to pokłosie zmian antyaborcyjnych nie chcą nic robić, sprawdzać żeby nie było, że Ci pomogli. Niestety to pokutuje najbardziej na wschodzie Polski i w małych miejscowościach. Być może masz w mieście inny szpital albo może lepiej byłoby faktycznie się wypisać i monitorować się prywatnie...sama nie wiem,zrób tak jak czujesz. Czy ty jesteś szczęśliwa że swoim mężem? Rysuje się tu obraz średnio wspierającego gościa, który nie potrafi sobie poradzić z własnym dzieckiem. Co to znaczy, że ty go źle czegoś nauczyłaś? A on gdzxfie był? W takim razie teraz on ma szansę się wykazać, do dzieła królewiczu. Bardzo Ci współczuję, że jeszcze musisz znosić jego frustracje, nie daj się. Biorąc jego zachowanie pod uwagę wcale by mi się nie spieszyło do domu. Zamiast odpoczywać będziesz zapindalać.
Ja zrobiłam żeby potwierdzić że to ciąża a nie błąd testu. Ale nie robiłam drugiej na sprawdzenie czy dobrze przyrasta bo wiem że o niczym to nie świadczy, w ciąży która poroniłam robiłam dwie bety i był super przyrost, jak się nie rozwijała dostałam skierowanie na kolejne bety i najpierw przyrost był poniżej normy a później znów ruszył i był super,niepotrzebnie narobiło konto wtedy nadziei.
Hej dziewczyny, te które mają problemy z mdłościami i wymiotami! Lekarz przepisał mi xonvea, cena dramat (bo za 20 tabletek od 80do100zl a bierze się od 2 do 4 tabletek dziennie) ale to naprawdę działa. Ja niedługo będę swiadkowa na ślubie i bałam sie żeby mi się żadna wpadka nie zdarzyła na ceremonii, tabletki skutecznie pozwoliły mi zapomnieć o wymiotach.