Teraz 18 tc, bylam w tym tyg u lekarza, wszystko w porządku, załączam zdjecie mojego usg ok 6 tygodnia.W którym tygodniu jesteś?
reklama
Kochane mamuśka jakiś czas temu pisałam że jeszcze nie czuję ruchów i się zaczynam martwić. W końcu dzisiaj bez wątpilości mogę powiedzieć że poczułam wyraźne ruchy maluszka 18+1tc
Jestem przeszczęśliwa ❤❤
Jestem przeszczęśliwa ❤❤
Grabi90
Zaciekawiona BB
W piątek byłam na kolejnej wizycie jak zaczęłam się pytać czy mogę dostać zdjęcie płodziana to Pan doktor myślał, że chodzi mi o płeć malucha i z marszu powiedział "płeć? Chlopiec" i dzialal sobie dalej;D ja zonk i mowie "naprawdę? O nieeee, przegrałam " i za chwile się dopytywałam czy aby napewno chłopak czym doprowadziłam lekarza do mega śmiechu także bedzie chłopiec co dla mnie jest dużym zaskoczeniem ale w sumie fajna odmiana bo u mojej siostry sa 2dziewczynki Mały Staś Leon
Załączniki
Karolina2495
Fanka BB :)
My też mieliśmy zakład z mężem [emoji38] i położna tak się śmiała, że musiała przerwać na chwilę badanie [emoji16] gratuluję synka!
W piątek byłam na kolejnej wizycie jak zaczęłam się pytać czy mogę dostać zdjęcie płodziana to Pan doktor myślał, że chodzi mi o płeć malucha i z marszu powiedział "płeć? Chlopiec" i dzialal sobie dalej;D ja zonk i mowie "naprawdę? O nieeee, przegrałam [emoji85]" i za chwile się dopytywałam czy aby napewno chłopak czym doprowadziłam lekarza do mega śmiechu [emoji1] także bedzie chłopiec co dla mnie jest dużym zaskoczeniem ale w sumie fajna odmiana bo u mojej siostry sa 2dziewczynki Mały Staś Leon
DoMa29
Gratulacje! [emoji847]W piątek byłam na kolejnej wizycie jak zaczęłam się pytać czy mogę dostać zdjęcie płodziana to Pan doktor myślał, że chodzi mi o płeć malucha i z marszu powiedział "płeć? Chlopiec" i dzialal sobie dalej;D ja zonk i mowie "naprawdę? O nieeee, przegrałam [emoji85]" i za chwile się dopytywałam czy aby napewno chłopak czym doprowadziłam lekarza do mega śmiechu [emoji1] także bedzie chłopiec co dla mnie jest dużym zaskoczeniem ale w sumie fajna odmiana bo u mojej siostry sa 2dziewczynki Mały Staś Leon
Ten wzór segregatora jest cudowny, też go mam! [emoji3059]
Ja przez zupełnie inne samopoczucie niż w pierwszej ciąży obstawiałam dziewczynkę a tu pach kolejny sisiak
To my też mamy zakład, ten kto wygra nadaje imię dzieciaczkowi
Carry88
Moderator
Zastanawiałyscie się już nad imionami dla naszych kruszynek ?
U nas będzie Zoja
reklama
Gwiazdka94
Zazdro [emoji3059] ja tez 18+1 I niecierpliwie czekamKochane mamuśka jakiś czas temu pisałam że jeszcze nie czuję ruchów i się zaczynam martwić. W końcu dzisiaj bez wątpilości mogę powiedzieć że poczułam wyraźne ruchy maluszka [emoji3059] 18+1tc
Jestem przeszczęśliwa [emoji173][emoji173]
Podziel się: