Gratulacje u nas tez dokładnie byłby Staś Leon, ale będzie prawdopodobnie dziewczynkaW piątek byłam na kolejnej wizycie jak zaczęłam się pytać czy mogę dostać zdjęcie płodziana to Pan doktor myślał, że chodzi mi o płeć malucha i z marszu powiedział "płeć? Chlopiec" i dzialal sobie dalej;D ja zonk i mowie "naprawdę? O nieeee, przegrałam " i za chwile się dopytywałam czy aby napewno chłopak czym doprowadziłam lekarza do mega śmiechu także bedzie chłopiec co dla mnie jest dużym zaskoczeniem ale w sumie fajna odmiana bo u mojej siostry sa 2dziewczynki Mały Staś Leon
reklama
Karolina2495
Fanka BB :)
Jeszcze się nacieszysz kopniakami [emoji173] ale życzę żeby szybko się pojawiły, skoro bardzo na nie czekasz [emoji4]
Zazdro [emoji3059] ja tez 18+1 I niecierpliwie czekam
Grabi90
Zaciekawiona BB
Chyba mój mąż bardziej się cieszył z chłopca niż ja zaskoczenie mija i zaczyna się radość ale kurde szkoda, że nie będę go mogła stroić w te piękne małe ubranka w falbanki, kwiatki i cala reszte ale za to bedzie batmanem;D chociaż może być jeszcze kwiatek jak się urodzi i się ukaże, ze jednak dziewczynka mój mąż mial być dziewczynką a tu taka niespodzianka co do ruchów to chyba czasem coś czuje ale jeszcze rzadko
Felczunia
Dziewczyny mam wynik wymazu z pochwy i kurcze wyszło mi tam coś. Raz miałam tylko grzybicę i w ogóle nie znam się na tych nazwach. Dzwoniłam do gin, jutro mam przyjechać i cos mi na to przepisze. Ale mówi, że to nic groźnego żeby się nie martwić. Niepotrzebnie zanim do niej zadzwoniłam, naczytałam się głupot na necie i cała zatrzęsłam. Załącze Wam zdjęcie, może któraś się już spotkała z tym.
Załączniki
MB91
Hej dziewczyny! Gratulacje ogromne dla Was! Pisze krótko w imieniu jednej z mam, która urodziła Helenkę w maju 2020 roku ale niestety są w szpitalu bo mała jest po drugiej operacji serducha. Operacja się udała ale mała ma sepsę i wysiadają pokolei płuca, nerki, trzustka. Liczy się każda minuta by podać drugi lek który kosztuje kilka tysięcy euro- jeżeli możecie pomóżcie, bo dziewczyna została z problemem sama bez wsparcia ojca dziecka Dziękuje za każdą złotówkę która jest na wagę złota! Tutaj opis choroby małej i zbiórka środków - Link do: Operacja ratująca życie/ leczenie po operacji/ rehabilitacja i leki SYTUACJA JEST DRAMATYCZNA ŚCIGAMY SIĘ Z CZASEM | zrzutka.pl . Przepraszam, że tak brzydko wchodzę na forum i proszę o środki ale zostało 6 godzin na uzbieranie 1500 zł.
W każdym razie : Życzę Wam spokojnej ciąży i zdrowych bobasów! Powodzenia! Pozdrawiam Mama Stasia (2020) i Zuzi (2018)
W każdym razie : Życzę Wam spokojnej ciąży i zdrowych bobasów! Powodzenia! Pozdrawiam Mama Stasia (2020) i Zuzi (2018)
Dodać wyciśnięta cytrynę nie wpływa na wynik.Cukrzyki kochane
Trzymam kciuki za Wasze dalsze wyniki i wytrwałość w diecie. Łatwo pewnie nie jest.
A mam pytanie czy macie jakiś sposób na wypicie tej cholernej glukozy? Dla mnie to jedno z gorszych badań
Albo kupić np cytrynową. Ja pilam dzie taka i naprawdę nie ma tragediiDodać wyciśnięta cytrynę nie wpływa na wynik.
agnieszka_1dziecko
Aktywna w BB
Dzisiaj również odebrałam wyniki i mam wrażenie że mam wszystko co tylko możliwe... mam : escherichia coli, citrobakter koseri, enterococcus faecalis oraz candidia albicans... wyslalam do lekarza -czeksm na odp.Dziewczyny mam wynik wymazu z pochwy i kurcze wyszło mi tam coś. Raz miałam tylko grzybicę i w ogóle nie znam się na tych nazwach. Dzwoniłam do gin, jutro mam przyjechać i cos mi na to przepisze. Ale mówi, że to nic groźnego żeby się nie martwić. Niepotrzebnie zanim do niej zadzwoniłam, naczytałam się głupot na necie i cała zatrzęsłam. Załącze Wam zdjęcie, może któraś się już spotkała z tym.
Trzymam kciuki za nas dwie!
Felczunia
ja już wiem, że ja mam grzybka. Mówiła mi gin, że niegroźne dla dzidzi, ale trzeba przeleczyc, bo jest sporo. Dostałam globulki Clotrimazolum. Ale mam po nich takie pieczenie pochwy, że niestety muszę zmienić.Dzisiaj również odebrałam wyniki i mam wrażenie że mam wszystko co tylko możliwe... mam : escherichia coli, citrobakter koseri, enterococcus faecalis oraz candidia albicans... wyslalam do lekarza -czeksm na odp.
Trzymam kciuki za nas dwie!
reklama
agnieszka_1dziecko
Aktywna w BB
A miałaś jakiekolwiek objawy? Swędzenie? Cokolwiek? Bo ja mam wrażenie że wszystko super. Nie mam żadnych objawow... a czeka mnie założenie szewka wiec musze się tego pozbyć ehja już wiem, że ja mam grzybka. Mówiła mi gin, że niegroźne dla dzidzi, ale trzeba przeleczyc, bo jest sporo. Dostałam globulki Clotrimazolum. Ale mam po nich takie pieczenie pochwy, że niestety muszę zmienić.
Podziel się: