reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Uwaga, ogłoszenie. ☺️
Jak chodzi o dostęp do wątku prywatnego - mam się przypomnieć Ani w poniedziałek, bo ma w weekendy egzaminy i kuje cały czas. 😅 Więc jesli ktoś się jeszcze namyślił od wczoraj (ja mam listę aktualną na wtorek wieczór) to proszę o info, dopiszę. Deadline: do niedzieli do 24:00. ;)
Też poproszę o dopisanie :)

reklama
Hej 🙂
Milo mi poinformować ze i ja spodziewam się juz swojego 2 szczęścia ❤️
Termin 31.01.2022
Ciąża nie planowana bo rzekomo dzjec mieć nie mogliśmy 😳
Mamy 4 letniego synka z in vitro
Kiedy juz postanowiliśmy że koniec z tematem dzieci to los spłatał nam figla. Ogromne zaskoczenie, szczęście, no fajnie będzie przezyc to jeszcze raz!
Obecnie 10tc 😊
Jestem z okolic Poznania 🙂 lat 35🙈
Pozdrawiam Was weekendowo😉

Hej 🙂
Termin 31.01.2022
Kiedy juz postanowiliśmy że koniec z tematem dzieci to los spłatał nam figla. Ogromne zaskoczenie, szczęście, no fajnie będzie przezyc to jeszcze raz!
Obecnie 10tc 😊
No to Was spotkał Mały Cud♥️

Hej 🙂
Termin 31.01.2022
Obecnie 10tc 😊
wspaniale🥰

Hej 🙂
Termin 31.01.2022
Obecnie 10tc 😊
Ale czad ❤️ Super 💪 mamy ten sam termin 😍

Gratulacje i serdecznie witamy, rozgość się [emoji3590]
Hej [emoji846]
Milo mi poinformować ze i ja spodziewam się juz swojego 2 szczęścia [emoji3590]
Termin 31.01.2022
Ciąża nie planowana bo rzekomo dzjec mieć nie mogliśmy [emoji15]
Obecnie 10tc [emoji4]
Jestem z okolic Poznania [emoji846] lat 35[emoji85]
Pozdrawiam Was weekendowo[emoji6]

Uwaga, ogłoszenie. ☺️
Jak chodzi o dostęp do wątku prywatnego - mam się przypomnieć Ani w poniedziałek, bo ma w weekendy egzaminy i kuje cały czas. 😅 Więc jesli ktoś się jeszcze namyślił od wczoraj (ja mam listę aktualną na wtorek wieczór) to proszę o info, dopiszę. Deadline: do niedzieli do 24:00. ;)
Proszę o dopisanie do wątku prywatnego.

Nie pisałam nic jeszcze, ale od początku czytam ten wątek.
To moja pierwsza ciąża, termin mam na 18.01 (om) lub 16.01 (ostatnie usg).

Hej, dołączam i ja nieśmiało jeszcze. Pierwsza ciąża stracona w 11 tc, nie znamy przyczyn, raczej jest ich kilka, choroba na początku ciąży, po poronieniu wyszło,że podwyższone d-dimery odpowiadające za skrzepy, a potem z uwagi na problemy z owu, zbadałąm AMH i wyszło, że mam tragiczne, nie kwalifikujące się nawet do IV, a co za tym jakość komórek do dupy. Pod 29,04 przyjęłam szczepionke na covid, a już 04.05 jako skutek uboczny po niej test pozytywny 😁 🥰. STrach radość wszytsko się plącze do dzisiaj. Obecnie 11+4, w tygodniu miałąm podejście do prenatalnych, okazało się, że za mały o 5mm, więc mam w następnym tygodniu. Cieszę się że miałam podejście do prenatalnych bo bynajmniej wiem że serducho bije i mały się rozwija w dobrym tempie. A już się wkręcałam że coś nie tak. Więc dobrze, ze nie wyszło bo nie wytrzymałabym jeszcze jednego tygodnia bez informacji. Termin mam na 18.01. Tętno malca 161 nie wiem czy dobrze, ale lekarz nic nie mówił. Na razie w domu zaczynamy powoli wierzyć, że będzie już ok. Mamy zakłady o płeć, ja stawiam że chłopak, mąż że dziewczynka, ten co wygra wybiera imię, o ile ja się zgodzę 😁😁😁🤭. Grunt, żeby zdrowe. Lekarz zalecił Pappe ale boję się wyniku a raczej jestem pewna że wyjdzie źle bo mam 42 lata. i zdecydowaliśmy się dodatkowo na nifty poszerzone z tymże moja gin powiedziała, żeby zrobić je ok. 14-15 tyg bo jeśłi faktycznie jest dziewczynka to jest jeszcze za mało dna wytworzone i wynik może być niemiarodajny.
Trzymam kciuki za Was wszystki oby każda szczęśliwie dotrwała do stycznia

Uwaga, ogłoszenie. ☺️
Poproszę

reklama
Cześć 🙂 podczytuje to forum od jakiegoś czasu bo sama jestem w 11 tygodniu ciąży i z niecierpliwością wyczekuje już swoich badań prenatalnych, które mam mieć 09.07. Jesli są tutaj jakieś przyszłe mamusie ze śląska to możecie skorzystać z bezpłatnego programu unijnego. Wrzucam Wam link, program dotyczy kobiet poniżej 35 roku życia, może komuś się przyda ta wiedza😉 Link do: BADANIA PRENATALNE - Estederm

Do góry