Wspaniale się czyta takie historie mamy termin na ten sam dzieńHej
Milo mi poinformować ze i ja spodziewam się juz swojego 2 szczęścia
Termin 31.01.2022
Ciąża nie planowana bo rzekomo dzjec mieć nie mogliśmy
Mamy 4 letniego synka z in vitro
Kiedy juz postanowiliśmy że koniec z tematem dzieci to los spłatał nam figla. Ogromne zaskoczenie, szczęście, no fajnie będzie przezyc to jeszcze raz!
Obecnie 10tc
Jestem z okolic Poznania lat 35
Pozdrawiam Was weekendowo
reklama
Dziewczyny czy ktoras z was boryka sie z zylakami? Z corka na sam koniec ciazy wyszly mi tez na wargavh sromowych, ale ladnie znieknely. W tej ciazy juz mi sie pojawil 1 na wardze;( a to tak wczesnie.. nie wien czy to przez to, ze sie dzis w kuchni nastalam, bo mi sie plackow ziemniaczanych zachciało;p mam nadzieje, ze wstane rano i nie bede czula tej obrzydliwej glisty;(
iz00lka
Fanka BB :)
Suplementujesz żelazo? Niektórym kobietom żelazo nie służy w ciąży, ja odstawiłam ze względu na zaparcia i problemy żołądkoweDziewczyny czy ktoras z was boryka sie z zylakami? Z corka na sam koniec ciazy wyszly mi tez na wargavh sromowych, ale ladnie znieknely. W tej ciazy juz mi sie pojawil 1 na wardze;( a to tak wczesnie.. nie wien czy to przez to, ze sie dzis w kuchni nastalam, bo mi sie plackow ziemniaczanych zachciało;p mam nadzieje, ze wstane rano i nie bede czula tej obrzydliwej glisty;(
Aniesse1205
Zaciekawiona BB
Witam w klubie, ja ten sam zestaw plus euthyrox, a już za chwilę czeka też dopegit- receptę już gin wypisał.. a do tego cukrzyca w ciąży ... Co robić, trzeba cierpliwie dotrwac do końca ;-) ja już biorę to na luz ;-)Dziewczyny czy któraś z was na tym etapie ciąży ma problem z nadciśnieniem? Niestety poprzednie 2 ciąże to samo biorę acard i zastrzyki przeciwzakrzepowe, ale ciągły strach jest
nie, nie suplementuje specjalnie. Tylko witaminy dla ciezarnych.Suplementujesz żelazo? Niektórym kobietom żelazo nie służy w ciąży, ja odstawiłam ze względu na zaparcia i problemy żołądkowe
RoZa_MiMi89
Aktywna w BB
witam w klubie ja dopegytx3 dzWitam w klubie, ja ten sam zestaw plus euthyrox, a już za chwilę czeka też dopegit- receptę już gin wypisał.. a do tego cukrzyca w ciąży ... Co robić, trzeba cierpliwie dotrwac do końca ;-) ja już biorę to na luz ;-)
Plus cukrzyca ciążowa..
Gosiaslomka85
Fanka BB :)
Poprosze o dopisanieUwaga, ogłoszenie.
Jak chodzi o dostęp do wątku prywatnego - mam się przypomnieć Ani w poniedziałek, bo ma w weekendy egzaminy i kuje cały czas. Więc jesli ktoś się jeszcze namyślił od wczoraj (ja mam listę aktualną na wtorek wieczór) to proszę o info, dopiszę. Deadline: do niedzieli do 24:00.
Aniesse1205
Zaciekawiona BB
Ja się już zgłaszałam, więc nie wiem czy nie narobię bałaganu, zgłaszam się ;-)Uwaga, ogłoszenie.
Jak chodzi o dostęp do wątku prywatnego - mam się przypomnieć Ani w poniedziałek, bo ma w weekendy egzaminy i kuje cały czas. Więc jesli ktoś się jeszcze namyślił od wczoraj (ja mam listę aktualną na wtorek wieczór) to proszę o info, dopiszę. Deadline: do niedzieli do 24:00.
reklama
Staż nie jest istotny, liczy się częstotliwość odzywania, musi być minimum 1 post na dwa tygodnie, w przeciwnym wypadku usuwamy z grupy prywatnej.Ja również proszę o dopisanie, jeśli mój krótki staż tu na to pozwala
Wszystkie dziewczyny, które się zgłosiły wcześniej już mam na liście.Ja się już zgłaszałam, więc nie wiem czy nie narobię bałaganu, zgłaszam się ;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: