reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Hej 🙂
Milo mi poinformować ze i ja spodziewam się juz swojego 2 szczęścia ❤️
Termin 31.01.2022
Ciąża nie planowana bo rzekomo dzjec mieć nie mogliśmy 😳
Mamy 4 letniego synka z in vitro
Kiedy juz postanowiliśmy że koniec z tematem dzieci to los spłatał nam figla. Ogromne zaskoczenie, szczęście, no fajnie będzie przezyc to jeszcze raz!
Obecnie 10tc 😊
Jestem z okolic Poznania 🙂 lat 35🙈
Pozdrawiam Was weekendowo😉
Wspaniale się czyta takie historie ❤️ mamy termin na ten sam dzień 😉

reklama
Dziewczyny czy ktoras z was boryka sie z zylakami? Z corka na sam koniec ciazy wyszly mi tez na wargavh sromowych, ale ladnie znieknely. W tej ciazy juz mi sie pojawil 1 na wardze;( a to tak wczesnie.. nie wien czy to przez to, ze sie dzis w kuchni nastalam, bo mi sie plackow ziemniaczanych zachciało;p mam nadzieje, ze wstane rano i nie bede czula tej obrzydliwej glisty;(

Dziewczyny czy ktoras z was boryka sie z zylakami? Z corka na sam koniec ciazy wyszly mi tez na wargavh sromowych, ale ladnie znieknely. W tej ciazy juz mi sie pojawil 1 na wardze;( a to tak wczesnie.. nie wien czy to przez to, ze sie dzis w kuchni nastalam, bo mi sie plackow ziemniaczanych zachciało;p mam nadzieje, ze wstane rano i nie bede czula tej obrzydliwej glisty;(
Suplementujesz żelazo? Niektórym kobietom żelazo nie służy w ciąży, ja odstawiłam ze względu na zaparcia i problemy żołądkowe :)

Dziewczyny czy któraś z was na tym etapie ciąży ma problem z nadciśnieniem? Niestety poprzednie 2 ciąże to samo :( biorę acard i zastrzyki przeciwzakrzepowe, ale ciągły strach jest
Witam w klubie, ja ten sam zestaw plus euthyrox, a już za chwilę czeka też dopegit- receptę już gin wypisał.. a do tego cukrzyca w ciąży ... Co robić, trzeba cierpliwie dotrwac do końca ;-) ja już biorę to na luz ;-)

Uwaga, ogłoszenie. ☺️
Jak chodzi o dostęp do wątku prywatnego - mam się przypomnieć Ani w poniedziałek, bo ma w weekendy egzaminy i kuje cały czas. 😅 Więc jesli ktoś się jeszcze namyślił od wczoraj (ja mam listę aktualną na wtorek wieczór) to proszę o info, dopiszę. Deadline: do niedzieli do 24:00. ;)
Poprosze o dopisanie❤️😊

Uwaga, ogłoszenie. ☺️
Jak chodzi o dostęp do wątku prywatnego - mam się przypomnieć Ani w poniedziałek, bo ma w weekendy egzaminy i kuje cały czas. 😅 Więc jesli ktoś się jeszcze namyślił od wczoraj (ja mam listę aktualną na wtorek wieczór) to proszę o info, dopiszę. Deadline: do niedzieli do 24:00. ;)
Ja się już zgłaszałam, więc nie wiem czy nie narobię bałaganu, zgłaszam się ;-)

reklama
Ja również proszę o dopisanie, jeśli mój krótki staż tu na to pozwala
Staż nie jest istotny, liczy się częstotliwość odzywania, musi być minimum 1 post na dwa tygodnie, w przeciwnym wypadku usuwamy z grupy prywatnej. ;)

Ja się już zgłaszałam, więc nie wiem czy nie narobię bałaganu, zgłaszam się ;-)
Wszystkie dziewczyny, które się zgłosiły wcześniej już mam na liście.

Ostatnia edycja:
Do góry