Blues
Fanka BB :)
Taaak, jesteś
A gdzie jest ta grupa? Technologia mnie przerosła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaak, jesteś
Taaak, jesteś
Nie ma w zakładce Grupy, bo ona jest prywatna. Każdy powinien dostać od Ani wiadomość, pierwsza partia był 14 czerwca, drugą część ja jej prześlę jutro, więc w ciągu kilku dni powinny być dostępy.A jak zobaczyć, czy już jest się w tej grupie? Przychodzi jakieś powiadomienie? To jest w zakładce "grupy"?
Już dogadaneno właśnie widzę, ale coś mi nie działa i nie mogę wejść
Ja nie mam a chcę!Nie ma w zakładce Grupy, bo ona jest prywatna. Każdy powinien dostać od Ani wiadomość, pierwsza partia był 14 czerwca, drugą część ja jej prześlę jutro, więc w ciągu kilku dni powinny być dostępy.
Już dogadane
Tutaj jest link do zamkniętej grupy:
Jeśli ktoś ma wątpliwość czy ma dostęp to próbujcie wejść przez przeglądarkę, a nie aplikację, bo na apce za pierwszym razem może nie działać. Jeśli nie ma dostępu - a ktoś chce - pisać.
Według lekarzy z którymi miałam styczność pierwszy trymestr trwa do 13+6, a drugi zaczyna się od 14+0Hej dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach ja mam jutro badania prenatalne, będzie wtedy 12+2 mam nadzieję, że poznam płeć w ogóle od którego tygodnia zaczyba sie 2 trymestr? W jednej aplikacji pokazuje, ze 13+0 a wg drugiej 14+0 hmm
Ja póki co tylko oglądam (i się totalnie zachwycam... śmiałam się, ze dobrze, ze istnieją limity na kartach ), ale wózek wstępnie wybrany i tylko będziemy jechać go zobaczyć, żeby się upewnić, że na pewno ten chcemy. Ale wszelkie zakupy to dopiero po wakacjach, na pewno nie wcześniej.
My na razie powiedzieliśmy tylko moim rodzicom i przyjaciołom, którzy z nami mieszkają. Teściowie nie wiedzą, bo jakby oni się dowiedzieli, to też trzeba całemu rodzeństwu powiedzieć a mąż ma 5 braci. Już raz musieliśmy odkręcać, więc czekamy i powiemy po prenatalnych. Tak samo w pracy.
Dziewczyny, uwaga, ogłoszenie!
Od 2 tygodni istnieje nasza zamknięta grupa. Jeśli ktoś chciałby jeszcze do niej dołączyć - to jest najlepszy moment. Bardzo proszę o przemyślenie sprawy, bo według regulaminu przynajmniej raz na 2 tygodnie należy się odezwać. Przy pierwszym rzucie mnóstwo dziewczyn się zgłosiło i w tym momencie spora część z nich będzie z grupy usunięta, bo się tam nie odezwały ani raz. Na zgłoszenia czekam do końca wtorku.
A teraz życzę miłego dnia i powodzenia na wizytach.
Hej rozumiem Cię doskonale !! Dwa razy straciłam dziecko, a ta ciąża to co tydzień inna informacja od lekarza, rad dobrze, raz już źle a później krwawienia.. Ale bądź dobrej myśli !! Ja dziś po prenatalnych, dzidzutek rozwija się dobrze, badania wyszły dobrze i mimo iż na paape jeszcze trzeba tydzień poczekać to jestem dobrej myśli - wszystko będzie dobrze :-)Dzień dobry, pozwalam się z Wami przywitać. Dość późno, ale nie byłam gotowa na cieszenie się ciążą, nadal nie jestem ale muszę szukać już pozytywów. Obecnie jestem 10+6, w zeszłym tygodniu miałam badania i wyszło ok. W czwartek mam prenatalne, boje się jak cholera. We 09/20 poroniłam w 10tyg więc zrozumicie strach przed radością. później problemy zkolejnym zajściem, a jak juz się udało to co chwila plamienia, krwaiwenia