reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny, dziękuję za oddzew. patrzcie co mam w apteczce. Czyli to się nada ?
IMG_20210611_111634.jpg

Nie mówię żeby brać z automatu wszystkie dziewczyny, które są na otwartej, ale te które są chętne powinny być w grupie niezależnie od tego czy napisały 5 postów czy 50. Każdy ma swoje życie, sprawy, prace a może już też dzieci i ocena po ilości postów nie jest zbytnio sprawiedliwa. Takie jest moje zdanie, ale niech większość zdecyduje
to ja np nie widzę sensu dołączania każdego, przepraszam... ja podczytuje dużo grup a na prywatnych nie jestem... każdy kozę stworzyć swoją grupę później, my już tworzymy długo naszą społeczność i nie chcemy być „podczytywane” ja to tak czuje, ze wynika z wiadomości dziewczyn. Tak jak napisałam dodać zawsze będzie można kolejną z dziewczyn, będziemy się tez tutaj udzielać z dziewczynami, które dołączają... nie wiem dziwne to [emoji2368]

A to ja doskonale rozumiem, sama jedną straciłam, więc wiem jak to jest i ile by nie trzeba było to tyle się wyda. ☺️

Ale w sensie, że ja mam zebrać? 😄 Nie ma problemu, tylko na ile wstecz patrzeć i co rozumieć pod "regularnie"? 🤔 Chyba, że na początku po prostu zebrać dziewczyny, które się zgłosiły na chętne? 😄

A to imbir w jakiej postaci planowałaś przyjmować? Myślałam, że mnie ominą mdłości i wymioty, ale chyba jednak nie... 😟
Ja się zgłaszam na wątek zamknięty :) ale już to chyba pisałam, mam zaćmienie jakieś:p

Ja jak na początku ciąży miałam okropne mdłości to też próbowałam z tym imbirem, kupiłam świeży i rzulam takie obrane plastry. Szczerze mówiąc nic mi to nie pomogło. Potem odkryłam że mi pomagało jedzenie jabłka.
Widziałam w aptece takie gumy niby na mdłości Pregna vomi czy jakoś tak. Ale nie mam doświadczenia...
Ooo tak, zimne jabłko z lodówki jest najlepsze!!!

Nie mówię żeby brać z automatu wszystkie dziewczyny, które są na otwartej, ale te które są chętne powinny być w grupie niezależnie od tego czy napisały 5 postów czy 50. Każdy ma swoje życie, sprawy, prace a może już też dzieci i ocena po ilości postów nie jest zbytnio sprawiedliwa. Takie jest moje zdanie, ale niech większość zdecyduje
Na razie będą dodane wszystkie chętne które się zgłosiły + które coś napisały w ciągu kilku ostatnich dni (może tygodnia, zależy jak daleko dolecę w postach 😄), ale tak jak pisałam - w regulaminie jest, że kto się nie udziela nie jest w zamkniętej grupie. Nie mówię, żeby pisać codziennie, ale z jakąś częstotliwością już owszem. ;)

Ja się zgłaszam na wątek zamknięty :) ale już to chyba pisałam, mam zaćmienie jakieś:p
Taaak, już dawno jesteś 😄

Dla mnie spoko, natomiast przejrzałam strony od wczorajszego postu @nixie i to są dziewczyny które się (poza nią) zgłosiły:
@Marika92 , @Mamazbb , @Aleksanderka_30 , @Margaret10 , @Mimimka89 , @Karolina2495 , @Carry88 , @Mona.lisa , @malgosia005 , @Kingazet92 , @Sunofspain , @AB28 , @Wilga74 , @KarolaJ , @Dagulina , @Blues , @Aga87lan , @Ayluchna , @monnkej , @Doubler , @Klauuudia

Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie i dajcie znać! Sporo tego było. 🙈
@Szarafoka - wspomniała o grupie na FB, więc nie wiem, czy na forum też jest zainteresowana 😄
Ja byłam jeszcze :(

reklama
Do góry