reklama
KarolaJ
Fanka BB :)
Nie mówię żeby brać z automatu wszystkie dziewczyny, które są na otwartej, ale te które są chętne powinny być w grupie niezależnie od tego czy napisały 5 postów czy 50. Każdy ma swoje życie, sprawy, prace a może już też dzieci i ocena po ilości postów nie jest zbytnio sprawiedliwa. Takie jest moje zdanie, ale niech większość zdecyduje
to ja np nie widzę sensu dołączania każdego, przepraszam... ja podczytuje dużo grup a na prywatnych nie jestem... każdy kozę stworzyć swoją grupę później, my już tworzymy długo naszą społeczność i nie chcemy być „podczytywane” ja to tak czuje, ze wynika z wiadomości dziewczyn. Tak jak napisałam dodać zawsze będzie można kolejną z dziewczyn, będziemy się tez tutaj udzielać z dziewczynami, które dołączają... nie wiem dziwne to [emoji2368]
Ja myślę że tak
P.s. mamy taki sam kolor paznokci
Dziewczyny, dziękuję za oddzew. patrzcie co mam w apteczce. Czyli to się nada ?
Zobacz załącznik 1281408
Dagulina
Ja się zgłaszam na wątek zamknięty ale już to chyba pisałam, mam zaćmienie jakieśA to ja doskonale rozumiem, sama jedną straciłam, więc wiem jak to jest i ile by nie trzeba było to tyle się wyda.
Ale w sensie, że ja mam zebrać? Nie ma problemu, tylko na ile wstecz patrzeć i co rozumieć pod "regularnie"? Chyba, że na początku po prostu zebrać dziewczyny, które się zgłosiły na chętne?
A to imbir w jakiej postaci planowałaś przyjmować? Myślałam, że mnie ominą mdłości i wymioty, ale chyba jednak nie...
Dagulina
Ooo tak, zimne jabłko z lodówki jest najlepsze!!!Ja jak na początku ciąży miałam okropne mdłości to też próbowałam z tym imbirem, kupiłam świeży i rzulam takie obrane plastry. Szczerze mówiąc nic mi to nie pomogło. Potem odkryłam że mi pomagało jedzenie jabłka.
Widziałam w aptece takie gumy niby na mdłości Pregna vomi czy jakoś tak. Ale nie mam doświadczenia...
Na razie będą dodane wszystkie chętne które się zgłosiły + które coś napisały w ciągu kilku ostatnich dni (może tygodnia, zależy jak daleko dolecę w postach ), ale tak jak pisałam - w regulaminie jest, że kto się nie udziela nie jest w zamkniętej grupie. Nie mówię, żeby pisać codziennie, ale z jakąś częstotliwością już owszem.Nie mówię żeby brać z automatu wszystkie dziewczyny, które są na otwartej, ale te które są chętne powinny być w grupie niezależnie od tego czy napisały 5 postów czy 50. Każdy ma swoje życie, sprawy, prace a może już też dzieci i ocena po ilości postów nie jest zbytnio sprawiedliwa. Takie jest moje zdanie, ale niech większość zdecyduje
Taaak, już dawno jesteśJa się zgłaszam na wątek zamknięty ale już to chyba pisałam, mam zaćmienie jakieś
DoMa29
OkiJa myślę że tak
Ten to jest taki sztos, mega dobitnie mi się podoba
Dagulina
Ja byłam jeszczeDla mnie spoko, natomiast przejrzałam strony od wczorajszego postu @nixie i to są dziewczyny które się (poza nią) zgłosiły:
@Marika92 , @Mamazbb , @Aleksanderka_30 , @Margaret10 , @Mimimka89 , @Karolina2495 , @Carry88 , @Mona.lisa , @malgosia005 , @Kingazet92 , @Sunofspain , @AB28 , @Wilga74 , @KarolaJ , @Dagulina , @Blues , @Aga87lan , @Ayluchna , @monnkej , @Doubler , @Klauuudia
Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie i dajcie znać! Sporo tego było.
@Szarafoka - wspomniała o grupie na FB, więc nie wiem, czy na forum też jest zainteresowana
reklama
Aga87lan
Kolor prześliczny Mi się żadna hybryda teraz nie chce trzymaćOki
Ten to jest taki sztos, mega dobitnie mi się podoba
Podziel się: