Ja nie wizytuję dziś, natomiast jeśli chodzi o szczepienie to jak tylko dostanę zielone światło od lekarza - na pewno. Już byłam zapisana, ale przez ciąże anulowałam termin. A Ty masz mieszane uczucia, bo ciąża czy w ogóle?Wizytuje ktoś dzisiaj ze mną? Czas mi się dluzy... Byłam na spacerze, robię teraz obiad ale myślami już jestem na wizycie [emoji6] według Om dziś mam 9+3
W ogóle dziewczyny będziecie się szczepily na covid? Ja mam strasznie mieszane uczucia i sama nie wiem...
reklama
Żółtaważka
Fanka BB :)
Cześć
Byłam dzisiaj na dodatkowej wizycie, bo wyszły mi jakieś bakterie w kanale szyjki macicy
No i wyjaśniło się w końcu skąd prawdopodobnie wzięły się moje plamienia - mam mięśniaka w dnie macicy Moja lekarka powiedziała, żeby się bardzo nie martwić, bo fasolka już jest duża i mało prawdopodobne, ze może jej zaszkodzić. Ale mimo wszystko mam dużo odpoczywać, także leżenia na kanapie ciąg dalszy już nie mogę się doczekać drugiego trymestru!
Za dwa tygodnie 25.06 umówiłam się na prenatalne, mam nadzieje, ze wszystko będzie ok
Wrzucam fotkę z usg, fasolka do Was macha
Pięknego dnia
Byłam dzisiaj na dodatkowej wizycie, bo wyszły mi jakieś bakterie w kanale szyjki macicy
No i wyjaśniło się w końcu skąd prawdopodobnie wzięły się moje plamienia - mam mięśniaka w dnie macicy Moja lekarka powiedziała, żeby się bardzo nie martwić, bo fasolka już jest duża i mało prawdopodobne, ze może jej zaszkodzić. Ale mimo wszystko mam dużo odpoczywać, także leżenia na kanapie ciąg dalszy już nie mogę się doczekać drugiego trymestru!
Za dwa tygodnie 25.06 umówiłam się na prenatalne, mam nadzieje, ze wszystko będzie ok
Pięknego dnia
Załączniki
Kawał fasolki Super zdjęcie Trzymam kciuki, żebyś się nie zanudziła na tej kanapieCześć
Pięknego dnia
Ja miałam iść tak jak Ty na szczepienie na covid, ale wyszły 2 kreski i anulowalam. I teraz też mam mieszane uczucia, bo gdyby nie ciąża to na bank bym się szczepila, a teraz nie wiem. Z drugiej strony boje się kolejnej jesiennej faliWizytuje ktoś dzisiaj ze mną? Czas mi się dluzy... Byłam na spacerze, robię teraz obiad ale myślami już jestem na wizycie [emoji6] według Om dziś mam 9+3
W ogóle dziewczyny będziecie się szczepily na covid? Ja mam strasznie mieszane uczucia i sama nie wiem...
Żółtaważka
Dzięki Nie jest łatwo, jeszcze chwila i w nią wrosnę przynajmniej mam koty do dotrzymywania towarzystwaKawał fasolki Super zdjęcie Trzymam kciuki, żebyś się nie zanudziła na tej kanapie
Żółtaważka
Moja lekarka zaleca w drugim trymestrze się szczepić. Mówiła, ze w szpitalu opiekowała się ciężarnymi chorującymi na covid i ze bardzo ciężko go przechodziły także ja pewnie pomyśle o szczepieniu w drugim trymestrzeJa miałam iść tak jak Ty na szczepienie na covid, ale wyszły 2 kreski i anulowalam. I teraz też mam mieszane uczucia, bo gdyby nie ciąża to na bank bym się szczepila, a teraz nie wiem. Z drugiej strony boje się kolejnej jesiennej fali
locala
Mój gin tak samo zaleca. Ja sama nie wiem co zrobię, mam obawy i przed szczepionka i przed przechodzeniem choroby bez niej. Chociaż przypuszczam że razem z mężem już to przeszliśmy, mojego męża rozebrało na 3 tygodnie, a ja tylko węchu i smaku nie czułam, całe 3 dni [emoji2370]
Moja lekarka zaleca w drugim trymestrze się szczepić. Mówiła, ze w szpitalu opiekowała się ciężarnymi chorującymi na covid i ze bardzo ciężko go przechodziły [emoji53] także ja pewnie pomyśle o szczepieniu w drugim trymestrze [emoji4]
MK_Piotrowiak
Nie denerwuj się to szkodzi maluszkowi ale popieram, jak masz źle się tam czuć to lepiej się spakować i dać za wynajem.i bratowa tez wie bo zapytałam się komu jeszcze... płakały ze szczęścia ponoć No i bardzo możliwe bo są bardzo uczuciowe ale matce nie wybaczę za nic... zrezygnujemy z wesela bo nie mam ochoty się czuć jak idotka jak wszyscy wiedzą nie ode mnie... zrobiła ze mnie idiotkę po prostu... jestem bardzo bliska wyprowadzce od niej chociaż wynajem nam się mniej kalkuluje ale to co ona zrobiła przechodzi ludzkie pojęcie... płacze od rana nie mogę przestać
Nie znoszę tego uczucia a powiem Ci, że mieszkam na wsi, plotkar od groma i mam wrażenie, se jwkmam takie odczucie ze dobitnie to jej wyjaśniłam bardzo dobitnie... ja jestem bardzo wybuchowa, BARDZO... trochę głos podniosłam nie żebym krzyczała bo wiem jak by zareagowała jest bardzo obrażalska za to... czuje się jak idiotka uwierz... gdzie dziś nie pójdę to sobie będę myślała, ze każdy to wie. Noe wierze ze trzeciemu bratu nie powiedziała a gadała z nim ostatnio... bo mam trójkę rodzeństwa siostrę i dwóch braci. Wszyscy starsi brat nawet o 18 lat niedość ze najmłodsza to robią ze mnie 10-Latkę nic nie zrobię, ze się tak czuje. A co do wesela to długo się zastanawiamy bo z teściową tez się ostatnio może nie pokłóciłam ale wyszłam z nerwów bez słowa praktycznie bo wtrąca nos w nie swoje sprawy, jest wszystkowiedząca - jak każda prawie teściowa nie? I tak się uparłam ze się pierwsza nie odezwę.
A nie mam zamiaru dzielić tego szczęśliwego DLA NAS (bo ślub bierzemy dla nas a nie dla teściowej, która chciałaby coś innego) dnia z osobami, które zaszły mi za skórę
Ojej... A nie masz czegoś czym mogłabyś zająć myśli ? Nie nakręcaj się będzie dobrzeHej, ja dziś dostałam ataku paniki.... nie daje rady z myślami o fasolce, myśle o niej co chwile, w każdej czynności która wykonuje, boje się ze ją stracę
Piersi nie bolą, brak większych oznak ciąży. A do tego dowiedziałam się o poronieniu bliskiej mi osoby, która sama mnie wspierała ze będzie dobrze.
chyba czas na terapie ..
Ja powiedziałam tym razem oprócz męża tylko teściowej, bo co do mojej mamy to czasami mam wątpliwościJa będąc w pierwszej ciąży ktra niestety zakończyła się w 12 tyg to też mówiliśmy tylko rodzicom, teściom bo mieszkamy z nimi i rodzeństwo moje i męża. Moja mama wiem że nikomu nie mówiła bo cały czas się pytała kiedy będzie mogła się pochwalić. Za to teściowa mimo moich próśb mówiła wszystkim... Byłam tak wściekła na nią. Później jak poroniłam to też wszystkim mówiła czułam się okropnie... Rozumiem Cię bardzo dobrze. A teraz mam to w nosie niech każdy se myli co chce... Nie dogodzę wszystkim. Dla mnei najważniejsze jest żeby z moim gumiesiem było wszytko dobrze.
Dla mnie to samo forum jest ogromnym wsparciem psychicznymDziękuję Wam dziewczyny, mam nadzieje że tak będzie nic nie poradzę to fakt ale ból to jest ogromny dla mnie...
bardzo się cieszę, ze „Was mam” jak człowiek by żył bez tej grupy?!
To dobrze, że dzidzi nic nie zagraża odpoczywaj śliczne duże maleństwoCześć
Pięknego dnia
reklama
Aga87lan
Ale piękne zdjęcie ! W sam raz do dowodu odpoczywaj kochana dużo i się nie martwCześć
Pięknego dnia
Podziel się: