Dagulina
Fanka BB :)
Znam ten ból, ja również leżąca i niestety kotów brakDzięki Nie jest łatwo, jeszcze chwila i w nią wrosnę przynajmniej mam koty do dotrzymywania towarzystwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam ten ból, ja również leżąca i niestety kotów brakDzięki Nie jest łatwo, jeszcze chwila i w nią wrosnę przynajmniej mam koty do dotrzymywania towarzystwa
Ja wszędzie słyszę, że covid u ciężarnych ma bardzo ciężki przebieg, więc porównując do tego jak przechodziłam w marcu (niby nie jakoś ciężko, ale nie wspominam super tego okresu) - samo to mnie przekonuje. Ale do decyzja indywidualna każdego, najlepiej wysłuchać lekarza i zrobić zgodnie ze swoim przekonaniem.Mam mieszane uczucia w ciąży właśnie, takie jakieś obawy.. Pogadam z lekarzem może wtedy jakos bardziej się przekonam Jej jakie cudowne zdjęcie [emoji3590]
Tylko właśnie kurczę wtedy bym musiała znowu prawie 100 km jechać .. nie mam za bardzo nic do załatwienia w moim rodzinnym mieście , jeszcze jakby męża w domu nie było to bym się skusiła .. ale on ma mnie na oku i zrobił mi dziś wykład że przesadzamMoże jeżeli aż tak się martwisz to dla świetego spokoju się umów dodatkowo na wizytę? Stres na pewno teraz nie jest dobry, a tak to będziesz spokojniejsza
Zdrowe dzieciaczki na pewno nam to wynagrodzą! Trzymam kciuki żeby wszystko u Ciebie było dobrzeZnam ten ból, ja również leżąca i niestety kotów brak
Może jakiś inny lekarz w okolicy? Albo spróbuj wyjaśnić mężowi na spokojnie, ze się stresujesz i że to Ci pomoże. Ja sama mam wizyty co 2 tygodnie, bo mam trochę problemów, ale ciężko mi sobie wyobrazić chodzić rzadziej. Wiem na pewno, ze bardzo bym się stresowała Z fasolką na pewno wszystko w porządku, ale jak masz możliwość sprawdzić co i jak, to ja bym tak zrobiłaTylko właśnie kurczę wtedy bym musiała znowu prawie 100 km jechać .. nie mam za bardzo nic do załatwienia w moim rodzinnym mieście , jeszcze jakby męża w domu nie było to bym się skusiła .. ale on ma mnie na oku i zrobił mi dziś wykład że przesadzam
No niestety u mnie w miejscowości na NFZ będę czekać zapewne miesiąc .. na początku też mnie tak urządzili że chcieli mnie umówić dopiero na 7 lipca ..Może jakiś inny lekarz w okolicy? Albo spróbuj wyjaśnić mężowi na spokojnie, ze się stresujesz i że to Ci pomoże. Ja sama mam wizyty co 2 tygodnie, bo mam trochę problemów, ale ciężko mi sobie wyobrazić chodzić rzadziej. Wiem na pewno, ze bardzo bym się stresowała Z fasolką na pewno wszystko w porządku, ale jak masz możliwość sprawdzić co i jak, to ja bym tak zrobiła
ale śliczne zdjęcie!Cześć
Byłam dzisiaj na dodatkowej wizycie, bo wyszły mi jakieś bakterie w kanale szyjki macicy
No i wyjaśniło się w końcu skąd prawdopodobnie wzięły się moje plamienia - mam mięśniaka w dnie macicy Moja lekarka powiedziała, żeby się bardzo nie martwić, bo fasolka już jest duża i mało prawdopodobne, ze może jej zaszkodzić. Ale mimo wszystko mam dużo odpoczywać, także leżenia na kanapie ciąg dalszy już nie mogę się doczekać drugiego trymestru!
Za dwa tygodnie 25.06 umówiłam się na prenatalne, mam nadzieje, ze wszystko będzie ok
Wrzucam fotkę z usg, fasolka do Was macha
Pięknego dnia
nasza data ślubuTeż mam termin na 7.01.2022 r.
No u mnie niestety termin wg usg wskazał 29.12 Mam jednak ogromną nadzieje, że uda mi się dotrwać do stycznia 2022Też mam termin na 7.01.2022 r.
Ja mam wizytę u gin dzisiaj na 18:45.Wizytuje ktoś dzisiaj ze mną? Czas mi się dluzy... Byłam na spacerze, robię teraz obiad ale myślami już jestem na wizycie [emoji6] według Om dziś mam 9+3
W ogóle dziewczyny będziecie się szczepily na covid? Ja mam strasznie mieszane uczucia i sama nie wiem...