AliceinWonderland
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedźWydaje mi się, że nie. Lekarz może wystawić L4 do 3 dni wstecz, a do przodu 1 dzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za odpowiedźWydaje mi się, że nie. Lekarz może wystawić L4 do 3 dni wstecz, a do przodu 1 dzień.
Hej dziewczyny. Na wstepie gratuluje bardzo kazdej pozytywnych testow. Obecnie jestem w ciazy 6+1 i date mam na 30 stycznia chcialam zapytac czy ktoras z Was byla na usg w 6 tyg i czy bylo cos widac? Obawiam sie ze jesli pojde w tym tyg i nic nie zobacze bede sie tylko stresowac. Pozdrawiam serdecznie.
Wiecie co dziewczyny ... dzisiaj mam jakiś paskudny dzień , ciagle chce mi się płakać .. a najbardziej spotęgował to weekend jak znowu nasłuchałam się że nie jestem już w odpowiednim wieku na ciąże , pewnie dlatego też tak źle przechodzę i że nam tak szybko się udało jakimś cudem a inni starają się latami. . jestem taka rozżalona , miałam wrażenie że zrobiłam coś złego , że jak ja mogłam zajść w ciąże wogole .. strasznie mnie to dręczy dziś ... dlaczego ludzie i to najbliżsi są tak straszni ?
Coś takiego mam do zrobienia
Dużo zależy od lekarza prowadzącego. W pierwszej ciąży 8 lat temu cukry na czczo miałam w okolicach 80 a i tak robiłam krzywą po pierwszym trymestrze bo mój ginekolog twierdził, że można mieć na czczo cukier idealny a przekroczenia po posiłkach i każdej zlecał krzywą dwukrotnie w ciąży
O rany Nic tylko dopiec. Nic się noe przejmuj! Młode dziewczyny też mogą źle przechodzić, a Ty nie masz co zwracać uwagi na takie wredne uwagi. Szoda nerwów!Wiecie co dziewczyny ... dzisiaj mam jakiś paskudny dzień , ciagle chce mi się płakać .. a najbardziej spotęgował to weekend jak znowu nasłuchałam się że nie jestem już w odpowiednim wieku na ciąże , pewnie dlatego też tak źle przechodzę i że nam tak szybko się udało jakimś cudem a inni starają się latami. . jestem taka rozżalona , miałam wrażenie że zrobiłam coś złego , że jak ja mogłam zajść w ciąże wogole .. strasznie mnie to dręczy dziś ... dlaczego ludzie i to najbliżsi są tak straszni ?
Test owulacyjnych nie wskaże Ci na 100% owulacji, on tylko pokazuje pik - owulacja to tylko potwierdzona przez USG może być. Ale już widziałam, że się umówiłaś według OM na 7+6, więc już zdecydowanie powinno być coś widaćTak, 6+1 z miesiaczki oraz zrobilam test owulacyjny wiec dokladnie wiem kiedy doszlo do zaplodnienia ale nie wiadomo jak dlugo trwa implantacja
może to to tez zależy od laboratorium. Możesz wcześniej podpytać u siebie jak długo się czeka na te n cały zestawKurczę mi lekarz kazał tydzień przed zrobić badania , ale chyba zrobię troszkę szybciej
Wiecie co dziewczyny ... dzisiaj mam jakiś paskudny dzień , ciagle chce mi się płakać .. a najbardziej spotęgował to weekend jak znowu nasłuchałam się że nie jestem już w odpowiednim wieku na ciąże , pewnie dlatego też tak źle przechodzę i że nam tak szybko się udało jakimś cudem a inni starają się latami. . jestem taka rozżalona , miałam wrażenie że zrobiłam coś złego , że jak ja mogłam zajść w ciąże wogole .. strasznie mnie to dręczy dziś ... dlaczego ludzie i to najbliżsi są tak straszni ?
Masakra, jestem w szoku jak ktoś mógł Ci tak powiedzieć. Najlepiej olać, i ograniczać kontakt z toksycznymi ludźmi. i cieszyć się ciazaWiecie co dziewczyny ... dzisiaj mam jakiś paskudny dzień , ciagle chce mi się płakać .. a najbardziej spotęgował to weekend jak znowu nasłuchałam się że nie jestem już w odpowiednim wieku na ciąże , pewnie dlatego też tak źle przechodzę i że nam tak szybko się udało jakimś cudem a inni starają się latami. . jestem taka rozżalona , miałam wrażenie że zrobiłam coś złego , że jak ja mogłam zajść w ciąże wogole .. strasznie mnie to dręczy dziś ... dlaczego ludzie i to najbliżsi są tak straszni ?