Ja biorę od kilku dniHej jestem po swojej pierwszej wizycie, wychodzi na to, że to już 5t4d było widać pęcherzyk ciążowy , kolejna wizyta za dwa tygodnie i może uslysze serduszko[emoji3059][emoji7] to moja pierwsza ciąża i się trochę stresuje,ale jednocześnie jestem przeszcześliwa słuchajcie mam jeszcze pytanie wcześniej brałam duphaston i lekarz kazał go brać przez 1trymestr czy któraś z Was jeszcze bierze?
reklama
3 razy dziennie po jednej tabl.Ja biorę od kilku dni
Mimimka89
Fanka BB :)
Ja biorę! GratulacjeHej jestem po swojej pierwszej wizycie, wychodzi na to, że to już 5t4d było widać pęcherzyk ciążowy , kolejna wizyta za dwa tygodnie i może uslysze serduszko[emoji3059][emoji7] to moja pierwsza ciąża i się trochę stresuje,ale jednocześnie jestem przeszcześliwa słuchajcie mam jeszcze pytanie wcześniej brałam duphaston i lekarz kazał go brać przez 1trymestr czy któraś z Was jeszcze bierze?
Mamazbb
Ja też biorę 2x1 nie wiem właściwie do kiedy będę go brała, dostałam na dość mocne pobolewania brzuszka.
Hej jestem po swojej pierwszej wizycie, wychodzi na to, że to już 5t4d było widać pęcherzyk ciążowy , kolejna wizyta za dwa tygodnie i może uslysze serduszko[emoji3059][emoji7] to moja pierwsza ciąża i się trochę stresuje,ale jednocześnie jestem przeszcześliwa słuchajcie mam jeszcze pytanie wcześniej brałam duphaston i lekarz kazał go brać przez 1trymestr czy któraś z Was jeszcze bierze?
Mona.lisa
Mi ginekolog kazał brać sam kwas foliowy ale endokrynolog powiedziała, żeby brać Pregnę Plus bo jest tam wit d3 i jod na dobrą pracę tarczycy.Aha mi kazał brać jedna tabletkę dziennie przez pierwszy trymestr a jakieś witaminy( poza kwasem foliowym ) dodatkowo bierzecie na własną rękę dla kobiet w ciąży czy lepiej żeby lekarz sam jakieś zalecił?
Ja biorę prenatal i to tyle
Aha mi kazał brać jedna tabletkę dziennie przez pierwszy trymestr a jakieś witaminy( poza kwasem foliowym ) dodatkowo bierzecie na własną rękę dla kobiet w ciąży czy lepiej żeby lekarz sam jakieś zalecił?
Mi również endo przepisał Pregne Plus, ale żołądek źle reagował i zmieniłam na Dupha Vit czy jakoś tak Ale skład praktycznie to samo.Aha mi kazał brać jedna tabletkę dziennie przez pierwszy trymestr a jakieś witaminy( poza kwasem foliowym ) dodatkowo bierzecie na własną rękę dla kobiet w ciąży czy lepiej żeby lekarz sam jakieś zalecił?
reklama
Podziel się: