reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Hej:) jestem po swojej pierwszej wizycie, wychodzi na to, że to już 5t4d:) było widać pęcherzyk ciążowy , kolejna wizyta za dwa tygodnie i może uslysze serduszko[emoji3059][emoji7] to moja pierwsza ciąża i się trochę stresuje,ale jednocześnie jestem przeszcześliwa :) słuchajcie mam jeszcze pytanie wcześniej brałam duphaston i lekarz kazał go brać przez 1trymestr czy któraś z Was jeszcze bierze?
Ja biorę od kilku dni 😊

reklama
Hej:) jestem po swojej pierwszej wizycie, wychodzi na to, że to już 5t4d:) było widać pęcherzyk ciążowy , kolejna wizyta za dwa tygodnie i może uslysze serduszko[emoji3059][emoji7] to moja pierwsza ciąża i się trochę stresuje,ale jednocześnie jestem przeszcześliwa :) słuchajcie mam jeszcze pytanie wcześniej brałam duphaston i lekarz kazał go brać przez 1trymestr czy któraś z Was jeszcze bierze?
Ja biorę! 😊 Gratulacje ❤️

Aha mi kazał brać jedna tabletkę dziennie przez pierwszy trymestr:) a jakieś witaminy( poza kwasem foliowym ) dodatkowo bierzecie na własną rękę dla kobiet w ciąży czy lepiej żeby lekarz sam jakieś zalecił?

Ja też biorę 2x1 :) nie wiem właściwie do kiedy będę go brała, dostałam na dość mocne pobolewania brzuszka.

Aha mi kazał brać jedna tabletkę dziennie przez pierwszy trymestr:) a jakieś witaminy( poza kwasem foliowym ) dodatkowo bierzecie na własną rękę dla kobiet w ciąży czy lepiej żeby lekarz sam jakieś zalecił?
Mi ginekolog kazał brać sam kwas foliowy ale endokrynolog powiedziała, żeby brać Pregnę Plus bo jest tam wit d3 i jod na dobrą pracę tarczycy. ☺️

Mi również endo przepisał Pregne Plus, ale żołądek źle reagował i zmieniłam na Dupha Vit czy jakoś tak 😅 Ale skład praktycznie to samo.

reklama
Do góry