koniczynka00
Zaciekawiona BB
Na 10:20 Dobrze ze rano, a Ty na która masz?Na którą masz kochana wizytę ? Ja również mam 26 maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 10:20 Dobrze ze rano, a Ty na która masz?Na którą masz kochana wizytę ? Ja również mam 26 maja
Ja też mam 26majaNa którą masz kochana wizytę ? Ja również mam 26 maja
Ja mam na 12:30Na 10:20 Dobrze ze rano, a Ty na która masz?
No właśnie ! Czekamy !Czekamy na info
Ja też. Mam nadzieję, ze to będzie piękny dzień matki, mimo, ze rozpocznie się wcześnie, bo wizytę mam o 7:30Ja też mam 26maja
Przynajmniej już z rana będziesz wiedzieć co i jak a ja muszę czekać do 15.30Ja też. Mam nadzieję, ze to będzie piękny dzień matki, mimo, ze rozpocznie się wcześnie, bo wizytę mam o 7:30
Mnie prawie codziennie głowa boli ale też bronie się od tabletek..a co do czytania różnych wątków na forum czasem warto sobie odpuścić bo potem się tylko człowiek zamartwia .lepiej sobie obejrzeć jakaś głupią komedie czy kabaret bądź poprostu sobie odpocząć w ciszy i spokojuAle mnie dzisiaj meczy ból głowy. Ciągle wstrzymuje się od paracetamolu, chociaż lekarz powiedział że wolno, ale wiecie jak jest.
Ja też cały czas mam niepokój, ciągle jakieś lęki związane z ciążą. Czytam fora i tak się nakręcam.