słodka_beza
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
❤ 3mm szczęściaDziewczyny ja już po wizycie. Dzidzia ma 3mm i bije serduszko dzisiaj 5t6d. Zdjęcie nie jakieś spektakularne, ale mój gin nie ma rewelacyjnego sprzętu. Trzymam kciuki za resztę wizyt dzisiejszych
Ja mam to samo, pierwsza ciąża na tak zwane yolo a teraz... wszystko mnie martwi, stresuje, ciagle czytam o symptomach nadchodzącego poronienia i takich tam, żeby w razie co szybko wyłapać... Masakra jakaś, muszę wrzucić na luzzJa tak miałam z pierwszą ciążą .. zrobiłam test ciążowy , wyszedł pozytywny .. wtedy pamietam że poszłam na usg , miałam zrobić betę i tyle pamietam od razy przeszłam na tryb ciąży ... i wogole się nie oszczędzałam , całą ciąże jeździłam na studia autobusami , pociągami .. Brałam ślub już dość wysoko w ciąży - bawiłam się normalnie , baaa jeszcze nawet poszłam w szpilkach na sylwestra ! A na początku marca rodziłam także cała ciąża na pełnym obrocie bez zastanowienia się czy robię dobrze ... A teraz stresuje się byle pierdem za przeproszeniem ..
To czekamy niecierpliwe na wieści z wizyty!Cześć dziewczyny U mnie jutro pierwsza wizyta u ginekologa, powoli zaczynam odliczać Dzisiaj wyjątkowo dobrze się czuje, ale przedwczoraj ledwo, ledwo. Myślałam, że te mdłości mnie wykończą :/ A Wy jak tam?
A który u Ciebie był tydzień? Bo u mnie z wielkości zarodka wychodzi różnica aż 4 dni pomiędzy terminem z OM a z usg.Gratuluję piękne zdjęcie! Mój Malusze w poniedziałek również mierzył 3mm ❤
Super, że już widziałaś swojego maluszka i wszystko jest w porządku. Mój tez wczoraj miał 3mmDziewczyny ja już po wizycie. Dzidzia ma 3mm i bije serduszko dzisiaj 5t6d. Zdjęcie nie jakieś spektakularne, ale mój gin nie ma rewelacyjnego sprzętu. Trzymam kciuki za resztę wizyt dzisiejszych
Oby! Bo to jest jakaś tragedia, współczuje Ci tak samo jak sobieDokładnie tak samo… mam nadzieje, ze one miną jakoś w miarę szybko
Aaa widzisz .. bo Ty masz z tą umową inaczej .. ja mam umowę aż do 2023 roku ..Myślę, ze masz rację, porozmawiam z nimi jak juz bede miala oswiadczenie od lekarza.. Chociaz caly czas sie łudzę, ze jak bede przychodziła do pracy dosc dlugo to wezmą to pod uwagę i przedłuża mi umowe nie tylko do dnia porodu.
a jeśli chodzi o jedzenie, to w ogóle nie mogę patrzeć na słodkie! Może to przez te mdłości?Oby! Bo to jest jakaś tragedia, współczuje Ci tak samo jak sobie