bedzie dobrze na pewno! same bóle brzucha to jeszcze nie alarm do ciąży pozamacicznej
u mnie to było tak ze dostalam miesiączkę normalnie moze z lekkim spozneiniem, i po tej miesiączce fakt bolal.mnie dziwnie brzuch ale to były dość mocne bóle plus na początku male plamienia,.pozniej wieksze, które utrzymywały mi się aż do zabiegu. Do tego caly czas mialam stan podgoraczkowy/goraczke, no caly czas było coś nie tak... wiec serio dziewczyny Glowa do góry! Nie da się tego pomylić z niczym innym. Jeżeli nie macie plamien/goraczki/dużych boli ze nie idzie momentami wytrzymać to.na pewno nie jest to ciaza pozamaciczna
tzn.. wiadomo.mowie na swoim przykładzie to była.moja 1 ciaza i od razu widzialam ze cos jest nie tak, beta rosła a ja miałam duzy niepokój i lekarz na pierwszej wizycie pozbyl mnie złudzeń. Tyle ze ja o ciazy sie dowiedziałam wlasnie przez te krwawienia i to juz byl 5 tydzien, nie planowaliśmy ciazy to była.totalna wpadka, okres byl normalnie wiec zorientowałam się pozno i juz kilka dni później bylam juz po zabiegu.