reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja wam powiem, ze w pierwszej ciąży w 5+6 było widać serduszko :) wiec trzymam za Was kciuki, ale jak nie będzie jeszcze zbyt wiele widać to się nie załamujcie :) powtórzcię za tydzień i wtedy wszystko będzie cacy :)

Btw, cały czas nie mogę uwierzyć, ze udało się i jestem w ciąży, tyle lat o tym marzyłam 🥰🥰🥰 (nie to, ze staraliśmy się pare lat, mąż nie był gotowy) Mam nadzieje, że ta ciąża pójdzie dobrze, strasznie się stresuje, ze jak nie wyjdzie to T zmieni zdanie...

reklama
Cześć 🧡
Ja mam coraz bardziej odczuwalne mdłości przed jedzeniem i nawet na myśl o nim😳 odczekuje i jakoś udaje mi się jeszcze jeść, boje się ze niedługo się to zmieni 😖 pogoda u mnie strasznie męcząca, żar z nieba i dziś zapowiadali burze o 19 😱
Miłego dnia dziewczyny! 💜

Ja wam powiem, ze w pierwszej ciąży w 5+6 było widać serduszko :) wiec trzymam za Was kciuki, ale jak nie będzie jeszcze zbyt wiele widać to się nie załamujcie :) powtórzcię za tydzień i wtedy wszystko będzie cacy :)

Btw, cały czas nie mogę uwierzyć, ze udało się i jestem w ciąży, tyle lat o tym marzyłam 🥰🥰🥰 (nie to, ze staraliśmy się pare lat, mąż nie był gotowy) Mam nadzieje, że ta ciąża pójdzie dobrze, strasznie się stresuje, ze jak nie wyjdzie to T zmieni zdanie...

Mój były partner również długo nie był gotowy chociaż ja marzyłam o macierzyństwie jeszcze w trakcie studiów 😅 Pamiętam że długo się o to kłóciliśmy aż kiedy w końcu się zgodził to obydwie ciąże niestety zakończyły się przed 10tc. Za to mój obecny mąż od początku chciał mieć dziecko bo ma już córkę z poprzedniego związku i bardzo chciałby mieć synka. I mimo że było mi ogromnie szkoda poprzednich ciąż które nie dotrwały nawet do 2 trym to dzisiaj myślę że może faktycznie lepiej dla mnie że będę dzielić rodzicielstwo z kimś dojrzałym i z kimś kto autentycznie będzie się tym cieszył bo myślę że mój ex nie był do końca gotowy, miałam wrażenie że poczuł ulgę po drugim poronieniu.
W każdym razie myślę że jeśli twój facet rzeczywiście czuje gotowość a nie mówi tylko tego na odczep-się to niezależnie od tego co będzie, będzie cię wspierać w tym wszystkim nadal, choć trzeba myśleć pozytywnie, że wszystko będzie dobrze ❤💜💙

Cześć 🧡
Ja mam coraz bardziej odczuwalne mdłości przed jedzeniem i nawet na myśl o nim😳 odczekuje i jakoś udaje mi się jeszcze jeść, boje się ze niedługo się to zmieni 😖 pogoda u mnie strasznie męcząca, żar z nieba i dziś zapowiadali burze o 19 😱
Miłego dnia dziewczyny! 💜
Ja też potwornie znosze tą pogodę w ciąży chociaż z natury jestem raczej ciepłolubna 😅 ale apetyt mam jak moj facet razy dwa, dzisiaj jajecznicę zagryzalam na zmianę bułką i białą czekoladą 😂

reklama
Do góry