reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Mam wyniki dzisiejsze!!!
z tych dobrych!
Beta w piątek - 31,700
Beta dzisiaj - 127 🤞
Morfologia cała idealna
Glukoza 94 a norma jest do 92
I to co mnie najbardziej t
Martwi to tsh, miesiąc temu poniżej 1 a teraz 2,8.. :( Jutro mam endokrynolog więc na bank zwiększy dawkę euthyroxu.

wrzucam swój przyrost ❤️

Załączniki

• B1EBA236-ACD3-4EED-B737-7D45BC24361F.jpeg
    B1EBA236-ACD3-4EED-B737-7D45BC24361F.jpeg
    67,6 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Hej :) dołączam do Was do grupy styczniówek 😍 gratuluję Wam wszystkim!
Ostatni okres: 05.04
Pierwszy test z bladym cieniem 28.04, 30.04 beta 30,6.
termin porodu wypada na ok 9.01.2022
To już druga ciąża, pierwszą poroniłam w zeszłym roku na wczesnym etapie.
na 17.05 umówiłam się na pierwsze usg

Witaj, jak się czujesz? :) kiedy planujesz wizytę? :)
Miło mi was tutaj poznać, ja tez jestem przyszłą styczniowa mamą, mam termin na 6 stycznia wstępnie [emoji4]
Piękna beta:) niech dalej pięknie rośnie :)
Mam wyniki dzisiejsze!!!
z tych dobrych!
Beta w piątek - 31,700
Beta dzisiaj - 127 [emoji1696]
Morfologia cała idealna
Glukoza 94 a norma jest do 92
I to co mnie najbardziej t
Martwi to tsh, miesiąc temu poniżej 1 a teraz 2,8.. :( Jutro mam endokrynolog więc na bank zwiększy dawkę euthyroxu.

wrzucam swój przyrost [emoji3590]
Hej mam taki sam termin i też wizytuje 17.05 [emoji3059]
Hej :) dołączam do Was do grupy styczniówek [emoji7] gratuluję Wam wszystkim!
Ostatni okres: 05.04
Pierwszy test z bladym cieniem 28.04, 30.04 beta 30,6.
termin porodu wypada na ok 9.01.2022
To już druga ciąża, pierwszą poroniłam w zeszłym roku na wczesnym etapie.
na 17.05 umówiłam się na pierwsze usg

Dziewczyny miałyście rację to ciąża biochemiczna straciłam dzieciątko w czwartym tygodniu Wiem że to jeszcze zarodek ale ból jest okropny jeszcze musze przychodzić to drugi raz... 😥 Na razie skupię się na nowym mieszkaniu i nie będę przestawała próbować Mam nadzieję że wkrótce dołącza do szczęśliwych mam mam nadzieję że to będzie mi to jeszcze kiedyś dane w życiu... Żegnam się z wami i życzę wszystkiego dobrego.

Dziewczyny miałyście rację to ciąża biochemiczna straciłam dzieciątko w czwartym tygodniu Wiem że to jeszcze zarodek ale ból jest okropny jeszcze musze przychodzić to drugi raz... 😥 Na razie skupię się na nowym mieszkaniu i nie będę przestawała próbować Mam nadzieję że wkrótce dołącza do szczęśliwych mam mam nadzieję że to będzie mi to jeszcze kiedyś dane w życiu... Żegnam się z wami i życzę wszystkiego dobrego.
Łączę się w bólu, tez miałam w ostatnim czasie kilka biochemicznych :( ale tak, głowa do góry :) natura wie co robi, przecież chcesz mieć zdrowe dziecko a nie takie byle by mieć, prawda? :) jeszcze przyjdzie Twój czas! :) Wiem wiem, ja to sobie mogę mówić ale no zanim ta ciąża do mnie przyszła a i tak stoję na niewiadomej też wielokrotnie przechodziłam biochemiczne, przed tą ciążą tez miałam cykl wcześniej biochem, wiec nie ma co się poddawać :)

reklama
Bardzo mi przykro. Rozumiem co czujesz, moja pierwsza ciąża zakończyła się na podobnym etapie. Życzę Ci szybko, zdrowej i szczęśliwej ciąży, to dzieciątko przyjdzie na świat po prostu trochę później😘

Do góry