reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

U mnie dziewczyny dzisiaj 6+2 i muszę Wam powiedzieć ze praktycznie objawów nie mam. Może dwa dni rano miałam wzmożone odruchy wymiotne. Nie chce wywoływać wilka z lasu ale może tak już pozostać.
Czekam na kolejna wizytę 17.05 🍀
Miłej niedzieli!

reklama
U mnie dziewczyny dzisiaj 6+2 i muszę Wam powiedzieć ze praktycznie objawów nie mam. Może dwa dni rano miałam wzmożone odruchy wymiotne. Nie chce wywoływać wilka z lasu ale może tak już pozostać.
Czekam na kolejna wizytę 17.05 🍀
Miłej niedzieli!
A kiedy byłaś kochana na pierwszej wizycie ?

Wiele zależy od organizmu , ja w styczniu miałam takie objawy - czułam się okropnie , nie funkcjonowałam normalnie .. Spokojnie , jutro masz betę prawda ? Chciaz pocieszam się a sama jeszcze czasami panikuje , wczoraj znowu robiłam test aby sprawdzic czy kreska ciemnieje - bo jakoś tak objawów mało poza piersiami jak kamień i bolącymi brodawkami , czasami gdzieś zaboli w krzyżu i podbrzuszu , właśnie tez mam takie napadu gorąca .. a dziś wypiłam rano łyka kawy i jak dostałam zgagi ... trzyma mnie już jedzą drugą godzinę !
Mówcie właśnie co chcecie ale objawów sobie nie wymyślam. Przynajmniej mdłości. Są okropne. Nie wymiotuje na szczęście ale czuję się jakbym miała gule w gardle. Przed chwilą próbowałam w siebie wymusić pół kajzerki i jogurt ze słabą kawą (a raczej mlekiem z kawą) ale wypiłam trzy lyki, wzięłam kilka kęsów i stoi mi wszystko w przełyku. Więcej nie zjem :frown:

Cześć dziewczyny miłej niedzieli życzę ♥️♥️♥️

Ja jutro pierwsza wizyta ale się cieszę 😁😍
Cześć dziewczyny miłej niedzieli życzę ♥️♥️♥️

Ja jutro pierwsza wizyta ale się cieszę 😁😍
mi się tez udało, zadzwonili od profesora, którego mi poleciła znajoma, ze z połowy czerwca na poniedziałek się zwolnił termin na 16 <3 nie mogę się doczekać co tam zobaczymy 😊 jutro 6+2

U mnie dziś 6t6d. Nadal mam mdłości choć od kilku dni odrobine mniejsze. To zapewne dzięki imbirowi w proszku, który biorę w dawce 600mg. Wizyta już w ten czwartek. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok z ciążą...

A tak w ogóle to życzę Wam miłej, słonecznej niedzieli ❤️❤️❤️
Trzymam kciuki aby było wszystko w jak najlepszym porządku 💕 u mnie dziś 4t3d , zaś zrobiłam test ciążowy żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje - ciemnieje 💕 Chciałabym w czwartek pojechać do mojej gin to będzie równo 5 tydzień aby sprawdziła czy wszystko jest tak jak należy i aby wypisała mi zaświadczenie do pracy ... Ahhh ciagle człowiek gdzieś podświadomie się zamartwia ...

reklama
Trzymam kciuki aby było wszystko w jak najlepszym porządku 💕 u mnie dziś 4t3d , zaś zrobiłam test ciążowy żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje - ciemnieje 💕 Chciałabym w czwartek pojechać do mojej gin to będzie równo 5 tydzień aby sprawdziła czy wszystko jest tak jak należy i aby wypisała mi zaświadczenie do pracy ... Ahhh ciagle człowiek gdzieś podświadomie się zamartwia ...
Dokładnie człowiek ciagle się martwi. Niby wszystko robi jak należy, dba o siebie ale i tak gdzieś z tylu głowy siedzi myśl, że jest coś nie tak. Trzeba z tym sobie radzić przez ciagle tłumaczenie a nawet wmawianie, że jest wszystko ok🙂

Do góry