reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

U mnie dziewczyny dzisiaj 6+2 i muszę Wam powiedzieć ze praktycznie objawów nie mam. Może dwa dni rano miałam wzmożone odruchy wymiotne. Nie chce wywoływać wilka z lasu ale może tak już pozostać.
Czekam na kolejna wizytę 17.05 🍀
Miłej niedzieli!

reklama
U mnie dziewczyny dzisiaj 6+2 i muszę Wam powiedzieć ze praktycznie objawów nie mam. Może dwa dni rano miałam wzmożone odruchy wymiotne. Nie chce wywoływać wilka z lasu ale może tak już pozostać.
Czekam na kolejna wizytę 17.05 🍀
Miłej niedzieli!
A kiedy byłaś kochana na pierwszej wizycie ?

Wiele zależy od organizmu , ja w styczniu miałam takie objawy - czułam się okropnie , nie funkcjonowałam normalnie .. Spokojnie , jutro masz betę prawda ? Chciaz pocieszam się a sama jeszcze czasami panikuje , wczoraj znowu robiłam test aby sprawdzic czy kreska ciemnieje - bo jakoś tak objawów mało poza piersiami jak kamień i bolącymi brodawkami , czasami gdzieś zaboli w krzyżu i podbrzuszu , właśnie tez mam takie napadu gorąca .. a dziś wypiłam rano łyka kawy i jak dostałam zgagi ... trzyma mnie już jedzą drugą godzinę !
Mówcie właśnie co chcecie ale objawów sobie nie wymyślam. Przynajmniej mdłości. Są okropne. Nie wymiotuje na szczęście ale czuję się jakbym miała gule w gardle. Przed chwilą próbowałam w siebie wymusić pół kajzerki i jogurt ze słabą kawą (a raczej mlekiem z kawą) ale wypiłam trzy lyki, wzięłam kilka kęsów i stoi mi wszystko w przełyku. Więcej nie zjem :frown:

Cześć dziewczyny miłej niedzieli życzę ♥️♥️♥️

Ja jutro pierwsza wizyta ale się cieszę 😁😍
Cześć dziewczyny miłej niedzieli życzę ♥️♥️♥️

Ja jutro pierwsza wizyta ale się cieszę 😁😍
mi się tez udało, zadzwonili od profesora, którego mi poleciła znajoma, ze z połowy czerwca na poniedziałek się zwolnił termin na 16 <3 nie mogę się doczekać co tam zobaczymy 😊 jutro 6+2

U mnie dziś 6t6d. Nadal mam mdłości choć od kilku dni odrobine mniejsze. To zapewne dzięki imbirowi w proszku, który biorę w dawce 600mg. Wizyta już w ten czwartek. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok z ciążą...

A tak w ogóle to życzę Wam miłej, słonecznej niedzieli ❤️❤️❤️
Trzymam kciuki aby było wszystko w jak najlepszym porządku 💕 u mnie dziś 4t3d , zaś zrobiłam test ciążowy żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje - ciemnieje 💕 Chciałabym w czwartek pojechać do mojej gin to będzie równo 5 tydzień aby sprawdziła czy wszystko jest tak jak należy i aby wypisała mi zaświadczenie do pracy ... Ahhh ciagle człowiek gdzieś podświadomie się zamartwia ...

reklama
Trzymam kciuki aby było wszystko w jak najlepszym porządku 💕 u mnie dziś 4t3d , zaś zrobiłam test ciążowy żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje - ciemnieje 💕 Chciałabym w czwartek pojechać do mojej gin to będzie równo 5 tydzień aby sprawdziła czy wszystko jest tak jak należy i aby wypisała mi zaświadczenie do pracy ... Ahhh ciagle człowiek gdzieś podświadomie się zamartwia ...
Dokładnie człowiek ciagle się martwi. Niby wszystko robi jak należy, dba o siebie ale i tak gdzieś z tylu głowy siedzi myśl, że jest coś nie tak. Trzeba z tym sobie radzić przez ciagle tłumaczenie a nawet wmawianie, że jest wszystko ok🙂

Do góry