reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

No ja niestety nie mam porównania bo to moja pierwsza ciąża i jestem kompletnie zielona i przerazona 😶 ale trzymam za nas wszystkie kciuki, ze wszystko będzie ok ❤️
Spokojnie ... ja po 10 latach również jestem zielona i przerażona .... jedziemy na tym samym wózku kochana ❤️

reklama
Spokojnie ... ja po 10 latach również jestem zielona i przerażona .... jedziemy na tym samym wózku kochana ❤️
Od kilku miesięcy czekalam na te 2 kreski a wczoraj jak je wreszcie zobaczylam to plakalam pół dnia i nocy 🤷‍♀️🤷‍♀️ radość, strach, stres, wszystko jednocześnie. Dzis e pracy mam takie spuchniete oczy, ze wygladam jak mops 😀🤦‍♀️

Ja też dziewczyny się bardzo denerwuję.
Co chwilkę chodzę do toalety, bo mam wrażenie że to co że mnie wylatuje to @.
Tak się boję, żeby nie przyszła.
Macie też takie białe upławy?

reklama
Zauważyłaś jakieś zmiany u dziecka od pozytywnego testu podczas karmienia? dużo razy karmisz w dzień i w nocy?
Akurat test robilam 1 maja wiec jak mialam wolne to przez cala majowke praktycznie w dzien co 2 godziny karmilam. Na razie oprocz tego ze moze troszke mnie bola sutki ale to zwalam na fakt ze czesto karmilam ostatnio to nie zauwazam roznicy w karmieniu

Do góry