reklama
Jezuuu co to za terminy????? Strasznie odległe
Straszne jest to uczucie nie ? Ja miałam 3 dni przed miesiączką 20,8 a teraz czekam na wyniki z dzisiaj bo na jutro nie było miejsca aby pobrać krew - taki standard u Nas .. wiec będę mieć tylko krew oznaczoną co 24 H ehhh... ale jeśli będzie dobry przyrost i nie przyjdzie małpa to w czwartek pojadę do gin która mnie prowadziła w moim rodzinnym mieście ... bo tutaj mam termin na lipca na NFZ a prywatnie początek czerwca ...
Aga87lan
Fanka BB :)
No niestety w takim specyficznym miejscu mieszkam , tj miasteczko .. strasznie zawistne i wogole ... gdyby nie mój mąż nigdy w życiu bym się tu dobrowolnie nie przeprowadziła ... tu nie ma żadnej opieki medycznej , a nie chce mi się szarpać przez NFZ ... wole pojechać te 100 km do mojego rodzinnego miasta już zjadać tutaj nerwy aby wyszarpać wizytę do lekarza .. tam mam chociaż Tatę na cmentarzu to jest do kogo jechać ... i przy okazji ogarniam lekarzy ...Jezuuu co to za terminy????? Strasznie odległe
Aga87lan
Trzymam kciukiA idę jednak jutro na bete... będę wiedziała na czym stoję ..
Wiktoria96
ale tak, to prawda, uczucie okropne...Straszne jest to uczucie nie ? Ja miałam 3 dni przed miesiączką 20,8 a teraz czekam na wyniki z dzisiaj bo na jutro nie było miejsca aby pobrać krew - taki standard u Nas .. wiec będę mieć tylko krew oznaczoną co 24 H ehhh... ale jeśli będzie dobry przyrost i nie przyjdzie małpa to w czwartek pojadę do gin która mnie prowadziła w moim rodzinnym mieście ... bo tutaj mam termin na lipca na NFZ a prywatnie początek czerwca ...
trzymam kciuki za Twój wynik w takim razie <3
Aga87lan
Dziękujeale tak, to prawda, uczucie okropne...
trzymam kciuki za Twój wynik w takim razie <3
Wiktoria96
u mnie plecy nie, ale jajniki co jakiś czas kłują, ale nie mocnoDziewczyny a boli Was dół pleców ? Mnie boli jak leżę albo siedze ale jak się ruszam , chodzę , robię to nie boli wogole albo minimalnie . Brzuch mnie zabolał dzisiaj tylko raz jak na miesiączkę i cisza
Mnie coś tam pobolewa więc nie wiem czy to na @ czy jednak na fasolkę♡
Dziewczyny a boli Was dół pleców ? Mnie boli jak leżę albo siedze ale jak się ruszam , chodzę , robię to nie boli wogole albo minimalnie . Brzuch mnie zabolał dzisiaj tylko raz jak na miesiączkę i cisza
reklama
Podziel się: