reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Jezuuu co to za terminy????? Strasznie odległe
Straszne jest to uczucie nie ? Ja miałam 3 dni przed miesiączką 20,8 a teraz czekam na wyniki z dzisiaj bo na jutro nie było miejsca aby pobrać krew - taki standard u Nas .. wiec będę mieć tylko krew oznaczoną co 24 H ehhh... ale jeśli będzie dobry przyrost i nie przyjdzie małpa to w czwartek pojadę do gin która mnie prowadziła w moim rodzinnym mieście ... bo tutaj mam termin na lipca na NFZ a prywatnie początek czerwca ...

Jezuuu co to za terminy????? Strasznie odległe
No niestety w takim specyficznym miejscu mieszkam , tj miasteczko .. strasznie zawistne i wogole ... gdyby nie mój mąż nigdy w życiu bym się tu dobrowolnie nie przeprowadziła ... tu nie ma żadnej opieki medycznej , a nie chce mi się szarpać przez NFZ ... wole pojechać te 100 km do mojego rodzinnego miasta już zjadać tutaj nerwy aby wyszarpać wizytę do lekarza .. tam mam chociaż Tatę na cmentarzu to jest do kogo jechać ... i przy okazji ogarniam lekarzy ...

Straszne jest to uczucie nie ? Ja miałam 3 dni przed miesiączką 20,8 a teraz czekam na wyniki z dzisiaj bo na jutro nie było miejsca aby pobrać krew - taki standard u Nas .. wiec będę mieć tylko krew oznaczoną co 24 H ehhh... ale jeśli będzie dobry przyrost i nie przyjdzie małpa to w czwartek pojadę do gin która mnie prowadziła w moim rodzinnym mieście ... bo tutaj mam termin na lipca na NFZ a prywatnie początek czerwca ...
ale tak, to prawda, uczucie okropne...
trzymam kciuki za Twój wynik w takim razie <3

Dziewczyny a boli Was dół pleców ? Mnie boli jak leżę albo siedze ale jak się ruszam , chodzę , robię to nie boli wogole albo minimalnie . Brzuch mnie zabolał dzisiaj tylko raz jak na miesiączkę i cisza

Dziewczyny a boli Was dół pleców ? Mnie boli jak leżę albo siedze ale jak się ruszam , chodzę , robię to nie boli wogole albo minimalnie . Brzuch mnie zabolał dzisiaj tylko raz jak na miesiączkę i cisza
u mnie plecy nie, ale jajniki co jakiś czas kłują, ale nie mocno

Mnie coś tam pobolewa więc nie wiem czy to na @ czy jednak na fasolkę♡

reklama
Dziewczyny, ma któraś lekarza z Poznania godnego polecenia? Przeczytałam opinie tej pani do której miałam jutro jechać... odwołałam. Z 50 negatywnych opinii... wiec po co? 🤷‍♀️

Do góry