reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Mnie też ciągle boli brzuch, czuję ciągnięcia takie w dół i brzuch na dole taki wydety mocno, dziś dzwoniłam do gina że mnie tak ciągle boli a zwlaszcza wieczorem i przy zmianie pozycji to dał mi e receptę na duphaston i mam zsrxywac 2 razy dziennie do wizyty a potem zobaczymy. Powiedział że nie zaszkodzi a może i pomoże więc wieczorem wezmę pierwsza tabletkę.
oj tak, mnie dziś trochę boli w krzyżu i krocze tak jak na @ znów [emoji15][emoji2368] ale staram się nie myśleć na ten temat i znaleść zajęcie. Trzeba czekać [emoji846]
Ehh ja mam caly czas to samo, a to brzuch boli, a to plecy i sie zastanawiam czy wszystko ok [emoji2368][emoji2368]

Oj dziewczyny, myślałam, że tylko ja się tak zadręczam.. w pracy kompletnie nie mogłam się skupić na niczym. Mi beta wyszła w dzień miesiączki tak naprawdę 79 więc dużo mniejsza niż u większości z Was, ale niby to może być też normalne. Progesteron 26 więc ok. Ale tyle się naczytałam o tych ciążach biochemicznych, pozamacicznych, że szkoda gadać. Ciągle sprawdzam czy @ nie ma, a dopiero jutro idę powtórzyć będę i zobaczę czy na pewno jest przyrost, a wyniki po 20 więc do jutra siedzę jak na szpilkach.
Życzę Wam dużo spokoju <3

Oj dziewczyny, myślałam, że tylko ja się tak zadręczam.. w pracy kompletnie nie mogłam się skupić na niczym. Mi beta wyszła w dzień miesiączki tak naprawdę 79 więc dużo mniejsza niż u większości z Was, ale niby to może być też normalne. Progesteron 26 więc ok. Ale tyle się naczytałam o tych ciążach biochemicznych, pozamacicznych, że szkoda gadać. Ciągle sprawdzam czy @ nie ma, a dopiero jutro idę powtórzyć będę i zobaczę czy na pewno jest przyrost, a wyniki po 20 więc do jutra siedzę jak na szpilkach.
ja niestety mam tak samo. Dzisiaj więcej tych upławów i strasznie się boję że w którymś pojawi się @.
Ja wiem, że nie wolno się zadręczać itd, ale to jest silniejsze ode mnie.

Ja właśnie zadzwoniłam do swojej Pani Ginekolog jeszcze z rodzinnego miasta , zakładała mi spirale , zmieniała i wyciągała , do niej tylko chodziłam .. odebrała , pocieszyła .. zebrała wywiad , powiedziała ze beta i progesteron jak najbardziej w normie na ten czas w jakim jestem , jak będę tylko chciała przyjechać na badanie i po zwolnienie mam dzwonić - znajdzie dla mnie czas .. ulżyło mi strasznie !

Ja właśnie zadzwoniłam do swojej Pani Ginekolog jeszcze z rodzinnego miasta , zakładała mi spirale , zmieniała i wyciągała , do niej tylko chodziłam .. odebrała , pocieszyła .. zebrała wywiad , powiedziała ze beta i progesteron jak najbardziej w normie na ten czas w jakim jestem , jak będę tylko chciała przyjechać na badanie i po zwolnienie mam dzwonić - znajdzie dla mnie czas .. ulżyło mi strasznie !
przekochana ❤️ mam nadzieje, ze każda z nas na taka kiedyś trafi

super musisz mieć tą panią ginekolog.. Aga, a możesz powiedź którego dnia po ostatnim okresie robiłaś betę? bo pamiętam, że u Ciebie też było tak u mnie, w sensie mniej :)

Straszne jest to uczucie nie ? Ja miałam 3 dni przed miesiączką 20,8 a teraz czekam na wyniki z dzisiaj bo na jutro nie było miejsca aby pobrać krew - taki standard u Nas .. wiec będę mieć tylko krew oznaczoną co 24 H ehhh... ale jeśli będzie dobry przyrost i nie przyjdzie małpa to w czwartek pojadę do gin która mnie prowadziła w moim rodzinnym mieście ... bo tutaj mam termin na lipca na NFZ a prywatnie początek czerwca ...

reklama
Do góry