reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Mnie też ciągle boli brzuch, czuję ciągnięcia takie w dół i brzuch na dole taki wydety mocno, dziś dzwoniłam do gina że mnie tak ciągle boli a zwlaszcza wieczorem i przy zmianie pozycji to dał mi e receptę na duphaston i mam zsrxywac 2 razy dziennie do wizyty a potem zobaczymy. Powiedział że nie zaszkodzi a może i pomoże więc wieczorem wezmę pierwsza tabletkę.
oj tak, mnie dziś trochę boli w krzyżu i krocze tak jak na @ znów [emoji15][emoji2368] ale staram się nie myśleć na ten temat i znaleść zajęcie. Trzeba czekać [emoji846]
Ehh ja mam caly czas to samo, a to brzuch boli, a to plecy i sie zastanawiam czy wszystko ok [emoji2368][emoji2368]

Oj dziewczyny, myślałam, że tylko ja się tak zadręczam.. w pracy kompletnie nie mogłam się skupić na niczym. Mi beta wyszła w dzień miesiączki tak naprawdę 79 więc dużo mniejsza niż u większości z Was, ale niby to może być też normalne. Progesteron 26 więc ok. Ale tyle się naczytałam o tych ciążach biochemicznych, pozamacicznych, że szkoda gadać. Ciągle sprawdzam czy @ nie ma, a dopiero jutro idę powtórzyć będę i zobaczę czy na pewno jest przyrost, a wyniki po 20 więc do jutra siedzę jak na szpilkach.
Życzę Wam dużo spokoju <3

Oj dziewczyny, myślałam, że tylko ja się tak zadręczam.. w pracy kompletnie nie mogłam się skupić na niczym. Mi beta wyszła w dzień miesiączki tak naprawdę 79 więc dużo mniejsza niż u większości z Was, ale niby to może być też normalne. Progesteron 26 więc ok. Ale tyle się naczytałam o tych ciążach biochemicznych, pozamacicznych, że szkoda gadać. Ciągle sprawdzam czy @ nie ma, a dopiero jutro idę powtórzyć będę i zobaczę czy na pewno jest przyrost, a wyniki po 20 więc do jutra siedzę jak na szpilkach.
ja niestety mam tak samo. Dzisiaj więcej tych upławów i strasznie się boję że w którymś pojawi się @.
Ja wiem, że nie wolno się zadręczać itd, ale to jest silniejsze ode mnie.

Ja właśnie zadzwoniłam do swojej Pani Ginekolog jeszcze z rodzinnego miasta , zakładała mi spirale , zmieniała i wyciągała , do niej tylko chodziłam .. odebrała , pocieszyła .. zebrała wywiad , powiedziała ze beta i progesteron jak najbardziej w normie na ten czas w jakim jestem , jak będę tylko chciała przyjechać na badanie i po zwolnienie mam dzwonić - znajdzie dla mnie czas .. ulżyło mi strasznie !

Ja właśnie zadzwoniłam do swojej Pani Ginekolog jeszcze z rodzinnego miasta , zakładała mi spirale , zmieniała i wyciągała , do niej tylko chodziłam .. odebrała , pocieszyła .. zebrała wywiad , powiedziała ze beta i progesteron jak najbardziej w normie na ten czas w jakim jestem , jak będę tylko chciała przyjechać na badanie i po zwolnienie mam dzwonić - znajdzie dla mnie czas .. ulżyło mi strasznie !
przekochana ❤️ mam nadzieje, ze każda z nas na taka kiedyś trafi

super musisz mieć tą panią ginekolog.. Aga, a możesz powiedź którego dnia po ostatnim okresie robiłaś betę? bo pamiętam, że u Ciebie też było tak u mnie, w sensie mniej :)

Straszne jest to uczucie nie ? Ja miałam 3 dni przed miesiączką 20,8 a teraz czekam na wyniki z dzisiaj bo na jutro nie było miejsca aby pobrać krew - taki standard u Nas .. wiec będę mieć tylko krew oznaczoną co 24 H ehhh... ale jeśli będzie dobry przyrost i nie przyjdzie małpa to w czwartek pojadę do gin która mnie prowadziła w moim rodzinnym mieście ... bo tutaj mam termin na lipca na NFZ a prywatnie początek czerwca ...

reklama
Do góry