reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dziewczyny pierwszy raz nie mogę dopic kawy, po kilku lykach czuje jakby miała mi się cofnąć... I tak ciężko od razu na żołądku... Ja kawę uwielbiam a właściwie mleko z kawą bo pije takie naprawdę slabiutkie...zauwazylam też że do południa to średnio mi wchodzi jedzenie nie mam na nic ochoty, za to po godzinie 15 jakbym dostawała wilczego apetytu, do wieczora ciągle bym coś jadła [emoji2356][emoji6]
Ja na kawę nie mogę patrzeć 😅 a generalnie jestem strasznym kawoszem, czarna bez cukru kilka razy dziennie. Rano nie mogę w siebie nic wcisnąć, a na wieczór wszystko 😀 także piątka 🤩

reklama
Witam dziewczyny,
Wszystko wskazuje, ze rodzę na przełomie grudnia i stycznia. Większość aplikacji jednak pokazuje styczeń wiec postanowiłam zagościć tutaj.
Pierwszy test pozytywny 20.04, OM 26.03
Dzisiaj jestem już 5+0 💗
Czekam spokojnie na pierwsza wizytę 05.05

Gratuluje Wam 🍀🍀🍀
U mnie krwawienie z odstawienia 27.03 i 23.04 jeszcze test biały. 29 blade kreski. Przedwczoraj beta 417. Jutro idę powtórzyć. Cała jestem w stresie. 30.04 jeszcze na usg nic nie było widać.

Dziewczyny , internetowy test 25 🤭
85BBE47B-4410-4C50-858E-4CB6C5A80379.jpeg

Ja mam wizyte na 20 maja, ale juz na nia zrobie sobie wszystkie badania takie jakie robilam przy synku. Troche pozno i ciagle sie martwie ze oprocz czasaki bardzo lekkich mdlosci zero jakichkolwiek objawow:(
Ja tam się tym nie przejmuje przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów poza kłuciem w piersiach, zachciankami jedzeniowymi i mega libido 🤭. Dopiero pod koniec ciąży dopadła mnie zgaga.

Hej 💜
Dopiero wstałam 🤪 nie wiem czy miałam jakiś dziwny sen, ze po obudzeniu ogarnął mnie jakiś taki lęk i strach czy napewno jest wszystko dobrze... jak wytrzymywać od wizyty do wizyty? Powinny one być co max 3 dni 😆🙉 na jutro mam jakiegoś lekarza z pakietu ale to zapisałam się jak jeszcze nie byłam i tej mojej... nie wiem czy jest sens po 5 dniach ale chyba pojadę, będę spokojniejsza mając porównanie i tym bardziej na weekend świeży podglad, jutro tez beta i kalkulacja przyrostu 😳 przeleze cały dzień i prześpij chyba.

Pięknego dnia i gratulacje dla nowych kreseczek ❤️

Ja tam się tym nie przejmuje przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów poza kłuciem w piersiach, zachciankami jedzeniowymi i mega libido 🤭. Dopiero pod koniec ciąży dopadła mnie zgaga.
Ja miałam tak samo.. przy ciąży z córką nic się nie działo oprócz braku miesiączki ... pamietam tylko ze czułam się jakaś przeziębiona i bardziej dla zabawy zrobiłam test ciążowy ... i się mocno
7B0544D3-B4EC-4C1C-9A8C-92A090FB1A0D.jpg
zdziwiłam🙈 miałam wtedy 23 lata i zrobiłam go w pracy hahaha . Mama mi właśnie teraz przysłała zdjęcie bo trzyma go na pamiątkę 😎

Cześć dziewczyny, marzy mi się, żeby do Was dołączyć, ale termin spodziewanej miesiączki dopiero 12.05 i jeśli się nie pojawi to pójdę po test. :) Gratuluję Wam wszystkim i zazdroszczę i mam nadzieję do zobaczenia za tydzień! :D
Trzymam kciuki żeby za tydzień był pozytywny test ❤️❤️
U mnie krwawienie z odstawienia 27.03 i 23.04 jeszcze test biały. 29 blade kreski. Przedwczoraj beta 417. Jutro idę powtórzyć. Cała jestem w stresie. 30.04 jeszcze na usg nic nie było widać.
Może jeszcze za wcześnie żeby na USG coś zobaczyć z tego co czytałam na innych forach pęcherzyk pojawia się jak beta jest 1000 więc spokojnie nie stresuj się kochana ❤️❤️❤️
Dziewczyny , internetowy test 25 🤭Zobacz załącznik 1267695
Piękna krecha gratuluję ♥️♥️♥️♥️

Cześć dziewczyny, marzy mi się, żeby do Was dołączyć, ale termin spodziewanej miesiączki dopiero 12.05 i jeśli się nie pojawi to pójdę po test. :) Gratuluję Wam wszystkim i zazdroszczę i mam nadzieję do zobaczenia za tydzień! :D
Trzymam mocno kciuki aby było tak jak marzysz - naprawdę ❤️

reklama
Ja miałam tak samo.. przy ciąży z córką nic się nie działo oprócz braku miesiączki ... pamietam tylko ze czułam się jakaś przeziębiona i bardziej dla zabawy zrobiłam test ciążowy ... i się mocno Zobacz załącznik 1267700zdziwiłam🙈 miałam wtedy 23 lata i zrobiłam go w pracy hahaha . Mama mi właśnie teraz przysłała zdjęcie bo trzyma go na pamiątkę 😎
Uwielbiam takie pamiątki ♥️♥️♥️ ja trzymam wszystkie testy ubranko na wyjście ze szpitala pierwszy smoczek książeczki z ciąży ❤️❤️❤️

A teraz masz jakieś objawy?

Do góry