reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Oj dziewczyny, jestem nienormalna.
Co tylko poczuje że coś mi leci, to od razu mam takie głupie myśli i idę do WC sprawdzać czy wszystko jest ok.
Musiałam w pracy mojej kierowniczce powiedzieć, że jestem w ciąży. Chciała żebym dzisiaj myła okna w biurze, bo stwierdziła że są brudne i jeszcze ryzy papieru trzeba było przenosić. Nie mialam za bardzo wyjścia, bo codziennie coś trzeba dźwignąć, ale miałam nadzieję że może uda mi się dłużej utrzymać w tajemnicy. Wiecie jak jest

Załączniki

• IMG_20210505_160028.jpg
    IMG_20210505_160028.jpg
    600,9 KB · Wyświetleń: 96
Oj dziewczyny, jestem nienormalna.
Co tylko poczuje że coś mi leci, to od razu mam takie głupie myśli i idę do WC sprawdzać czy wszystko jest ok.
Musiałam w pracy mojej kierowniczce powiedzieć, że jestem w ciąży. Chciała żebym dzisiaj myła okna w biurze, bo stwierdziła że są brudne i jeszcze ryzy papieru trzeba było przenosić. Nie mialam za bardzo wyjścia, bo codziennie coś trzeba dźwignąć, ale miałam nadzieję że może uda mi się dłużej utrzymać w tajemnicy. Wiecie jak jest

A jak kierowniczka zareagowała?

Hejka, witam się popołudniowo [emoji4]
Dziewczyny piekne zdjęcia usg :) uwielbiam oglądać maluszki na takich zdjęciach, i porównywać z miesiąca na miesiąc jak się zmieniają[emoji3059]
ja do 17.05 czekam do wizyty, mam nadzieję że będzie już coś widać. Będzie to bodajże 6+1. Jutro zrobię betę ponownie żebyś sprawdzić czy rośnie. Brzuch dalej pobolewa, tak dziwnie ciągnie mnie w dół jakby aż do "pipki" że tak powiem[emoji2356]... Dziś 4+3[emoji4] macie dalej takie pobolewania?

Zauważyłam dzisiaj ze ciągle mnie ciągnie do pomidorów i jem je do wszystkiego, także to chyba pierwsza moja zachcianka[emoji6]

Milego popołudnia [emoji8]

Niby super.
Ale co sobie tam pomyślała to tylko mogę się domyślać.

Myślicie dziewczyny iść na L4, czy raczej pracować?
Hmmm myślę że to zależy czy lubisz swoją pracę i czy nie zagraża dzidziusiowi. Ja w pierwszej ciąży pracowałam do końca 8 miesiąca, teraz też planuje długo ale tylko dlatego że lubię to co robię. Bo akurat moja kierowniczka bardzo źle zniosła moja pierwsza ciąże, i do dnia dzisiejszego nasze relacje są mówiąc delikatnie niezadobre, z druga ciąża będzie pewnie tylko gorzej ale to nasze ciąże, dzieci, życie i nasze wybory. Praca na pewno powoduje że ciąża mija szybko i człowiek ma mniej czasu na analizowanie i jest bardziej aktywny.

Dziewczyny piekne zdjęcia usg :) uwielbiam oglądać maluszki na takich zdjęciach, i porównywać z miesiąca na miesiąc jak się zmieniają[emoji3059]
ja do 17.05 czekam do wizyty, mam nadzieję że będzie już coś widać. Będzie to bodajże 6+1. Jutro zrobię betę ponownie żebyś sprawdzić czy rośnie. Brzuch dalej pobolewa, tak dziwnie ciągnie mnie w dół jakby aż do "pipki" że tak powiem[emoji2356]... Dziś 4+3[emoji4] macie dalej takie pobolewania?

Zauważyłam dzisiaj ze ciągle mnie ciągnie do pomidorów i jem je do wszystkiego, także to chyba pierwsza moja zachcianka[emoji6]

Ja czułam dzisiaj brzuch, takie ćmienie jakby.
Aż mi ślinka poleciała na smak pomidora 😁

reklama

Ja planuje się umówić też na 17.05 to czekamy razem na podgladanie😀

Do góry