reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Cześć kochane. Dzisiejszy dzień narazie zapowiada się dobrze, samopoczucie okej 🙂
Do piątku chodzę do pracy na popołudnie, a w sobotę idę na wizytę bo przedstawiłam mojej ginekolog sytuację z pracą. Powiedziała, że mam przyjść, że może już coś będzie widać, więc na to liczę ✊
Wczorajszy dzień w pracy to jakaś katorga. Stwierdzam że 8h to już za długo 😂 koło 18 dopadła mnie taka senność, że aż oczy mi łzawiły 😬 Więc byle do piątku!
Dziś z ciekawości zrobiłam test (zapas testów miałam dość spory🤭) o czułości 25 mIU/ml i taka oto piękna krecha 😍
Życzę wszystkim miłego i słonecznego dzionka oraz dużo siły! ☀️ Buziaki 😚

Załączniki

• IMG_20210505_103417.jpg
    IMG_20210505_103417.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 86
Gratuluję dziewczyny!
Mnie coś zaczyna pobolewac gardło, już wczoraj go lekko czułam. Łapie już schizy, że to jakaś angina, a niestety mam do nich tendencje. Antybiotyk itd.
Leczę się narazie domowymi sposobami.

Cześć kochane. Dzisiejszy dzień narazie zapowiada się dobrze, samopoczucie okej 🙂
Do piątku chodzę do pracy na popołudnie, a w sobotę idę na wizytę bo przedstawiłam mojej ginekolog sytuację z pracą. Powiedziała, że mam przyjść, że może już coś będzie widać, więc na to liczę ✊
Wczorajszy dzień w pracy to jakaś katorga. Stwierdzam że 8h to już za długo 😂 koło 18 dopadła mnie taka senność, że aż oczy mi łzawiły 😬 Więc byle do piątku!
Dziś z ciekawości zrobiłam test (zapas testów miałam dość spory🤭) o czułości 25 mIU/ml i taka oto piękna krecha 😍
Życzę wszystkim miłego i słonecznego dzionka oraz dużo siły! ☀️ Buziaki 😚
Uwielbiam patrzeć na takie kreseczki piękne ! Moge zapytac ile jesteś po terminie @?

Ja dzisiaj po becie , zrobiłam sobie jeszcze progesteron tak dla pewności 😁 ale czuje się dzisiaj rewelacyjnie ! Delikatnie bolą mnie tylko plecy i to wszystko i wiecie co ! Jest mi bardzo mokro ... 🤪 Dzisiaj rano zrobiłam test o czułości 10 tak dla pewności .. bo jeszcze nie wieże i teraz zrobiłam o czułości 25 i tez widać kreseczkę !!!!! Nie mogę się doczekać wyników bety jutro rano a zarazem się ich boje .. ale dzisiaj tez zrobiłam sobie z tej pięknej okazji mój prezent o którym marzyłam od dłuższego czasu ... kupiłam sobie robota sprzątającego 🙈

reklama
Do góry