DoMa29
Fanka BB :)
5 dniUwielbiam patrzeć na takie kreseczki piękne ! Moge zapytac ile jesteś po terminie @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 dniUwielbiam patrzeć na takie kreseczki piękne ! Moge zapytac ile jesteś po terminie @?
Prześliczne kreseczki5 dni
jak super, cieszę się bardzo „mokro” to tez miałam przez ok tydzień i ochota na codzienne igraszkiJa dzisiaj po becie , zrobiłam sobie jeszcze progesteron tak dla pewności ale czuje się dzisiaj rewelacyjnie ! Delikatnie bolą mnie tylko plecy i to wszystko i wiecie co ! Jest mi bardzo mokro ... Dzisiaj rano zrobiłam test o czułości 10 tak dla pewności .. bo jeszcze nie wieże i teraz zrobiłam o czułości 25 i tez widać kreseczkę !!!!! Nie mogę się doczekać wyników bety jutro rano a zarazem się ich boje .. ale dzisiaj tez zrobiłam sobie z tej pięknej okazji mój prezent o którym marzyłam od dłuższego czasu ... kupiłam sobie robota sprzątającego
tak pd ostatniej miesiączki teraz zaczęłam się głowić, dlaczego ma tak mało nie znam się może to 5dni zrobi taką różnice odświeżam temą betę, która miała buc szybko i nie maAle Wam zazdroszczę, ze już widzicie! Piękne. Dziewczyny a te 5 tygodni liczycie od ostatniej miesiączki?
No coś Ty, zależy tez od ginekologa i sprzętu najgorsze co można robić to czytać u wujka Google. Mi wczoraj beta wyszła 79 a patrząc na Wasze wyniki to mało wiec zaczęłam czytać niewiadomo co i się stresować, a potem pomyślałam ze tak naprawdę miałam dopiero wczoraj termin miesiączki TSH tez mi wyszło podwyższone i to dużo, ale na spokojnie dziś mam jakaś teleporade i endo w sobotę. Będzie dobrzetak pd ostatniej miesiączki teraz zaczęłam się głowić, dlaczego ma tak mało nie znam się może to 5dni zrobi taką różnice odświeżam temą betę, która miała buc szybko i nie ma