reklama
słodka_beza
Fanka BB :)
Hahaha, spoko, ja chyba już milionDzięki dziewczyny :*
Sprawdzałam już wyniki z 6 razy.
A przecież wiem że będą wieczorem.
Ale ze mnie dzban
Ja co 15 minut odświeżałam stronę zanim wyniki dodali także to chyba nic dziwnegoDzięki dziewczyny :*
Ale ze mnie dzban
Felczunia
Hahaha, spoko, ja chyba już milion
Ja co 15 minut odświeżałam stronę zanim wyniki dodali także to chyba nic dziwnego
Piąteczka dziewczyny!!
Czyli jest nas więcej
Mamazbb
Dziewczyny moje wyniki też po 18 a nawet o 21 maja być a też co chwilę sprawdzam [emoji1787]
Dzięki dziewczyny :*
Ale ze mnie dzban [emoji16][emoji16]
Hahaha, spoko, ja chyba już milion [emoji23][emoji85]
Ja co 15 minut odświeżałam stronę zanim wyniki dodali [emoji28] także to chyba nic dziwnego [emoji1]
No i jest pęcherzyk ciążowy prawie 3mm jeśli do tez wyczytuje ze zdjęcia. zwolnienia nie mam... zaraz dzwonię do rodzinnej bo to co się dzieje u mnie w pracy to jest straszne... Napisali do mnie ze nastąpiła zmiana w grafiku w związku z moim dzisiejszym nie przyjściem i zamiast wt,sr,pt mam przyjść czw,pt, i SOBOTA moja jedyna wolna sobota! Z jakiej racji??? Przecież na telefon to nie zamiana jakaś... nie mam już na nich siły...
Aga87lan
Cześć kochane , dzisiaj właśnie ujrzałam taką piękną kreseczkę na teście ... do wrednej jeszcze 4 dni ale od 4 dni czułam że jest cis na rzeczy .. jutro idę na betę i mam nadzieje że teraz już wszystko będzie dobrze ! Za mną ciąża biochemiczna w styczniu ... według ostatniej miesiączki dziś jest 3t5d ... według aplikacji termin na 13.01.2022 Na razie czekam na jutrzejszą krew i bije się z myślami kiedy umówić się na wizytę ... i mam ogromną nadzieje że będę mogła zostać z Wami na stałe
Aga87lan
Nie dostałaś normalnie zwolnienia ?No i jest pęcherzyk ciążowy prawie 3mm jeśli do tez wyczytuje ze zdjęcia. zwolnienia nie mam... zaraz dzwonię do rodzinnej bo to co się dzieje u mnie w pracy to jest straszne... Napisali do mnie ze nastąpiła zmiana w grafiku w związku z moim dzisiejszym nie przyjściem i zamiast wt,sr,pt mam przyjść czw,pt, i SOBOTA moja jedyna wolna sobota! Z jakiej racji??? Przecież na telefon to nie zamiana jakaś... nie mam już na nich siły...
reklama
monnkej
Cześć kochane , dzisiaj właśnie ujrzałam taką piękną kreseczkę na teście ... do wrednej jeszcze 4 dni ale od 4 dni czułam że jest cis na rzeczy .. jutro idę na betę i mam nadzieje że teraz już wszystko będzie dobrze ! Za mną ciąża biochemiczna w styczniu ... według ostatniej miesiączki dziś jest 3t5d ... według aplikacji termin na 13.01.2022 Na razie czekam na jutrzejszą krew i bije się z myślami kiedy umówić się na wizytę ... i mam ogromną nadzieje że będę mogła zostać z Wami na stałe
Zobacz załącznik 1266985
Trzymam kciuki za pomyślny rozwój sytuacji [emoji2956][emoji1766][emoji3589]
Podziel się: