reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
A ja dziś kupiłam pierwsze ubranka dla naszej dziewczynki 😍 są takie piękne i maleńkie i strasznie się wzruszam 🥺 ogólnie nie mamy jeszcze nic i to jest pierwsza rzecz którą kupiłam, ale w planach mamy zadziałać z pokoikiem w tym miesiącu i zacząć kompletować powoli wyprawkę. Nie wiem czy to hormony ale tak się wzruszam na samą myśl... 🥺😍

Wszystkim wam gratuluje.
Ja tak troche nie w temacie poniewwaz moja corak jest juz nami od 6 miesiecy na swiecie.
Chcilam tylko zapytac czy ktoras mamusia potrzebowalaby wyprawke dla dziewczynki na rozmiar 62 mam bardzo duzo prawie ze nowych ubranek ponieeaz corcia do 4 miesiaca byla w szpitalu i to co uzywalysmy to tylko body. Sa to rzeczy wyprane max 2 3 razy wszystko kupione nowe mam ok 50 sztuk ubranek z nowych kolekcji h&m i c&a
Gdyby ktorad mamusia byla zainteresowana prosze napisac wiadomosc prywatna.

Zycze wam dziewczyny wszystkim duzo zdrowka!
A ja dziś kupiłam pierwsze ubranka dla naszej dziewczynki 😍 są takie piękne i maleńkie i strasznie się wzruszam 🥺 ogólnie nie mamy jeszcze nic i to jest pierwsza rzecz którą kupiłam, ale w planach mamy zadziałać z pokoikiem w tym miesiącu i zacząć kompletować powoli wyprawkę. Nie wiem czy to hormony ale tak się wzruszam na samą myśl... 🥺😍
to moja trzecia ciąża i będzie córka i chyba przeżywam to potrójnie 😁 mogłabym całymi dniami przeglądać rzeczy dla małej ❤️

Kurde ja też co coś kupię to przychodzę patrzę na to i wierzyć się nie chce ze to takie malutkie ❤️
A mnie dziś jakoś zgaga męczy :x

Noooo jak pięknie pozuje , 851g szczęścia ❤
Rośniemy ładnie, wszystko dobrze u Nas mam założony większy pessar

Córcia pierwsza śpi od godz , czas na odpoczynek i netflix

Dobrej nocy 💋

Załączniki

• 20211005_201102.jpg
    20211005_201102.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 96
a ja do tej pory nie dostałam ani jednego chociaż w 1/4 tak ładnego zdjęcia jak inne mamy 😔😔
Mała leży buzią w łożysko i całe wody płodowe są pod nią z tego co zrozumiałam u lekarza i nici z USG 3D..
normalne zdjęcia tez są jakie są.. prawie nic na nich nie widać :(

Ja będę miała chłopczyka i powiem wam, że w sklepach 70% ciuszków jest różowych (w sensie dla dziewczynek), jeden wieszak dla chłopców a 3 dla dziewczynek 🙉 już od noworodka uczą, że babki muszą mieć więcej szmatek 😂
Mój maluch od dwóch dni mniej figluje, za to mam uczucie w brzuchu, jakby mi ktoś telefon na wibracjach włożył, kilka sekund wibracji i spokój na chwilę i znowu powtórka... Sama nie wiem, co o tym myśleć... Może któraś z was tak miała?

Ja będę miała chłopczyka i powiem wam, że w sklepach 70% ciuszków jest różowych (w sensie dla dziewczynek), jeden wieszak dla chłopców a 3 dla dziewczynek 🙉 już od noworodka uczą, że babki muszą mieć więcej szmatek 😂
Mój maluch od dwóch dni mniej figluje, za to mam uczucie w brzuchu, jakby mi ktoś telefon na wibracjach włożył, kilka sekund wibracji i spokój na chwilę i znowu powtórka... Sama nie wiem, co o tym myśleć... Może któraś z was tak miała?
ja mam też takie jakby wibracje i się zastanawiam skąd to :p ruchy też czuje słabiej ale u mnie mała leży miednicowo i lekarz mówił że to dlatego :p

ja mam też takie jakby wibracje i się zastanawiam skąd to :p ruchy też czuje słabiej ale u mnie mała leży miednicowo i lekarz mówił że to dlatego :p
Trochę panikuję jak się coś zmienia 😉 próbuję liczyć ruchy, ale tak naprawdę to nie wiem jak haha bo ile stron bym nie odwiedziła to na każdej inaczej piszą. Jak zaczynam liczyć to on spać idzie, a słodkiego na pobudzenie nie mogę, bo cukier mam 😛

reklama
Trochę panikuję jak się coś zmienia 😉 próbuję liczyć ruchy, ale tak naprawdę to nie wiem jak haha bo ile stron bym nie odwiedziła to na każdej inaczej piszą. Jak zaczynam liczyć to on spać idzie, a słodkiego na pobudzenie nie mogę, bo cukier mam 😛
rozumiem Cię bo i ja panikuje :p ale ma słodkie sobie pozwalam czasem jak mi się bardzo chce 🤭

Do góry