reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
tak oczywiście poskładane mamy firmy Klupś kolekcja marsell 😄 zdecydowaliśmy się na junama tako wózek 2w1,mam nadzieję że się sprawdzi 😀to pierwsze dziecko,długo wyczekiwane zresztą,kiedyś nawet nie marzyłam że będą mogła się w te wszystkie rzeczy zaopatrywać 🤭
my też klupś ale sofie🙈🙈🙈 maja przyjść do nas w czwartek.
No to tak jak ja wyczekane, więc człowiek by już wszystko chciał 🙋‍♀️🤣

Ja planuje podobnie. Tj otulacz do fotelika i pod to normalnie. Ewentualnie jak auto nie bedziw przy samym wejściu do szpitala to jakiś kocyk na to położę:)
Dokładnie. A Ty bierzesz fotelik do szpitala?? Bo ja właśnie nie wiem czy brać czy nie.. mąż mówi, ze przecież przyjedzie po Nas to przeniosę małą do auta no ale średnio mi się widzi wciskać dziecko do fotelika na szybko do auta 😳

Dokładnie. A Ty bierzesz fotelik do szpitala?? Bo ja właśnie nie wiem czy brać czy nie.. mąż mówi, ze przecież przyjedzie po Nas to przeniosę małą do auta no ale średnio mi się widzi wciskać dziecko do fotelika na szybko do auta [emoji15]
Z tego co mi wiadomo to raczej Ci dziecka nie wydadzą jak przyjedziesz bez fotelika [emoji846] Jeśli się coś zmieniło to mnie poprawcie dziewczyny

reklama
Do góry